Elliot Page ostaje u "The Umbrella Academy"

srijeda, 02. prosinca 2020.

Glumica Ellen Page otkrila je svoju transrodnost, koja neće imati utjecaja na glumačku budućnost

Vijest koja je jučer odjeknula u filmskim krugovima svakako je objava glumice Ellen Page, koja je na svojim društvenim profilima otkrila kako se identificira kao transrodna, nebinarna osoba, koja koristi zamjenice on/oni te ima novo ime - Elliot.

Page je već duže poznati član LGBT+ zajednice, a od 2018. je u braku s koreografkinjom i plesačicom Emmom Porter.

U opsežnoj objavi na svom službenom Twitteru glumac je objavio vijesti o svojim osobnim promjenama: "Pozdrav prijatelji, želim s vama podijeliti da sam trans, moje zamjenice su on/oni i moje ime je Elliot. Sretan sam što ovo mogu pisati. Što mogu biti ovdje. Što sam došao do ovog mjesta u svom životu. Osjećam neopisivu zahvalnost svim fantastičnim ljudima koji su mi bili potpora tijekom ovog putovanja. Ne mogu objasniti koliko je nevjerojatno napokon voljeti sebe dovoljno da iskažem sve ono što zapravo jesam."

Brzo nakon što je Page te vijesti objavio na Twitteru, od službenog Netflixovog profila stigao je odgovor potpore: "Ponosni na našeg superjunaka! Elliot volimo te" Jedva te čekamo gledati u trećoj sezoni!", potvrdivši tako kako će Page nastaviti svoj angažman u seriji The Umbrella Academy.

U prve dvije sezone Page je bio u ulozi Vanye Hargreeves, jedne od sedmero članova obitelji Hargreevese, koji imaju neobjašnjive supermoći. Izvori bliski produkciji nove sezone otkrili su kako Netflix nema namjeru mijenjati Vanyin rodni identitet kako bi odgovarao Pageu, ali to još nisu službene informacije tako da do početka produkcije, koja se očekuje u veljači, ima vremena uvesti dodatne promjene.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti