Nakon dominantne predstave Figueiredo brani pojas protiv Pereza

subota, 21. studenog 2020.

Ne propustite borbenu poslasticu na portalu gol.hr i Novoj TV

U noći sa subote na nedjelju 22. studenog, u glavnoj borbi večeri UFC 255, prvak muške slamka divizije, Deiveson Figueiredo (19-1), branit će pojas protiv Alexa Pereza (23-5).

Figueiredo je došao do titule nakon dominantne predstave u borbi s Josephom Benavidezom u srpnju, a prvotni protivnik za ovu borbu mu je trebao biti bivši prvak Cody Garbrandt koji se morao povući iz borbe nakon zadobivene ozljede bicepsa. Alex Perez ima tri pobjede u nizu dok mu je ukupni odnos pobjeda i poraza u UFC-u 6-1 s dvije pobjede “submissionom” i dvije pobjede nokautom.

Ne propustite ovu borbenu poslasticu koju će uživo u noći sa subote na nedjelju 22. studenog u 4 sata prenositi portal gol.hr, a odgođena snimka emitirat će se u nedjelju u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju će uređivati Vlado Boban, a s njim će u studiju borbu komentirati borac mješovitih borilačkih vještina Igor Pokrajac.

Iste večeri u APEX centru u Las Vegasu u borbi za titulu vidjet ćemo i prvakinju Valentinu Shevchenko (19-3). Ona će u ženskoj slamka kategoriji ukrstiti rukavice s Jennifer Maiaom (18-6) koja je zaslužila priliku za napad na titulu nakon pobjede nad Joanne Calderwood u svojem zadnjem nastupu. S druge strane, Shevchenko je jedna od najdominantnijih UFC prvaka u cijelom rosteru s obzirom da je do sada titulu branila već tri puta.

Od ostalih borbi, tu je i spektakularni okršaj u muškoj velter kategoriji između Mikea Perrya i Tima Meansa, u ženskoj muha kategoriji rukavice će ukrstiti Katlyn Chookagian i Cynthia Calvillo, dok će glavni dio priredbe otvoriti legendarni Mauriicio “Shogun” Rua i Paul Craig.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti