Stiže božićno izdanje RTL-ova kulinarskog showa "Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!"

nedjelja, 22. studenog 2020.

Poznati timovi iz "Tri, dva, jedan - kuhaj!" vraćaju se na male ekrane u blagdanskom izdanju

U novoj sezoni showa kuhat će pet timova koji su gledateljima poznati otprije te će se pripremati slane i slatke delicije, koje svi vole vidjeti na blagdanskom stolu. Sva jela ocjenjivat će dobro poznati trio - Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček koji do zadnjeg trena neće znati tko su kandidati i što su im pripremili!

Mirisi božićnog pečenja i slasnih kolačića šire se setom novog RTL-ova showa prigodna imena Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!. Ovo posebno izdanje emisije pratit će kuhanje pet različitih timova, koji će se okušati ne samo u pečenju slastica nego i u izradi kompletnog božićnog jelovnika, kao i svega onoga što se može naći za blagdanskim stolom diljem Hrvatske.

Princip ocjenjivanja isti je kao i prije, sva ta ukusna jela proći će strogi, ali pravedan sud kulinarskih stručnjaka i već dobro uigranog žirija u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Domagoja Jakopovića Ribafisha. No osim već poznate voditeljske i sudačke postave, u ovom će se specijalu vidjeti još neka poznata imena, a o čemu je točno riječ, zna producentica showa Danijela Habek.

„Prvi smo se put odlučili pozvati kandidate koji su prije sudjelovali u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i ostavili dobar dojam na žiri i gledatelje, ali novitet je taj da parovi ove sezone ne kuhaju sami, nego dolaze s pojačanjem i u timovima će kuhati po četiri osobe. Većina su timova obitelji, a zanimljivo je istaknuti da najmlađi natjecatelj ima samo sedam godina! Zbog toga je ovaj božićni specijal poseban jer je to show za cijelu obitelj, vrlo pozitivan i zabavan, a gledatelje zaista očekuje jedan duhovit, edukativan i topli obiteljski sadržaj za hladne zimske dane“, otkriva Habek koja je imena natjecatelja odlučila zadržati u tajnosti od žirija sve do prvog kušanja.

„Naš ulazak u studio bio je totalno spontan, a Špiček, Pažanin i ja smo bili nepripremljeni jer nismo imali pojma tko su kandidati i što kuhaju. U tom trenutku zaista ne znamo koga ćemo zateći na setu i tko će nam donijeti jela na kušanje. Ništa nam nije bilo jasno, bili smo u potpunom mraku…“ priznala je Klemenčić koja se raduje isprobavanju novih jela te se nada da će „propalih slučajeva“ biti što manje.

Uz blagdanske delicije, i studio emisije Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! bit će prikladno ukrašen te će svi na setu, ali i pred malim ekranima, imati osjećaj da je Božić stigao!

„Jako se veselim božićnom duhu, klopi i papanju keksića uz televizor pod debelom dekom. Prema tome, što se čeka?“ izjavljuje Ribafish koji je vrlo uzbuđen oko početka novog showa.

Recept za idealne blagdane je spreman - omiljeni žiri, iskusni i zabavni kandidati, ukusna jela i mirisni kolačići, sve to pomiješamo i dobije se božićno izdanje Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! koje gledatelji mogu očekivati uskoro na RTL-u!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti