Nove avanture Toma i Jerryja

četvrtak, 19. studenog 2020.

Omiljeni animirani likovi dobili su novi život u igrano-animiranom filmu "Tom & Jerry", čiji trailer danas možemo vidjeti

Warner Bros. je napokon objavio službeni trailer za svoj novi igrano-animirani film Tom i Jerry, koji će udahnuti novi život klasičnim omiljenim Hanna-Barbera crtićima.

Tom i Jerry počeli su karijeru kao likovi u seriji MGM-ovih kratkih filmova početkom 1940-ih pa sve do kraja 50-ih. Tijekom godina su Tom i Jerry postali omiljeni animirani likove te svojim tvorcima donijeli mnogobrojne filmske nagrade.

U novom filmu Tom i Jerry stižu u 21. stoljeće. Trailer počinje s prividnim primirjem između glavnih likova, za koje uskoro shvatimo da je samo još jedna Jerryjeva neslana šala kada Toma pokupi autobus.

Priča koja nas čeka u filmu usmjerena je na luksuzni hotel u kojem se sprema vrlo važno vjenčanje. Chloë Grace Moretz nalazi se u ulozi tek zaposlene Kayle, koja ima zadatak riješiti problem glodavaca u hotelu prije važnog događaja. Kayla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Jerryja.

Uz Moretz, u glumačkim ulogama filma su Michael Peña, Rob Delaney, Ken Jeong te Colin Jost. Redateljsku palicu drži Tim Story, a scenarij potpisuje Kevin Costello. Tom i Jerry u kina stižu u ožujku 2021. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti