Judd Apatow radi komediju o karanteni

utorak, 17. studenog 2020.

Na Netflix bi uskoro trebala stići komedija o holivudskim glumcima koji usred snimanja moraju u karantenu

Foto: PR Photos

Netflix nastavlja svoj niz angažiranja poznatih filmaša za svoje projekte. Ovog puta radi se o Juddu Apatowu, koji ima zadatak režirati komediju za popularni streaming servis. Apatow će režirati i producirati za sada neimenovanu komediju te pomoći na scenariju za koji je zadužena Pam Brady.

Film bi trebao pratiti grupu glumaca i glumica koji se nađu zatočeni u hotelu uslijed pandemije te pokušavaju završiti film na kojem su radili.

Kako je sve više produkcija nastavljeno unatoč koronavirusu koji još uvijek hara svijetom, Netflix i Apatow zaključili su da je upravo ta tema idealna za njihovu novu komediju. No sudeći po komentarima na internetu možda su se malo preračunali jer publika nije oduševljena s idejom gledanja filma o karanteni dok su još uvijek zatočeni - u karanteni.

Međutim, kao i u svom svakom filmu do sada, redatelj Apatow sigurno planira okupiti zvjezdanu glumačku ekipu - svakako očekujemo njegovu suprugu Leslie Mann - tako da bismo mogli očekivati jedan dobar i zabavan film.

Kada bi taj film trebao ugledati svjetlo dana za sada još nije poznato.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti