Sylvester Stallone pridružio se ekipi Gunnovog "The Suicide Squad"

ponedjeljak, 16. studenog 2020.

Stalloneovo pojavljivanje u filmu potvrdili su njegov glasnogovornik i James Gunn

Foto: Instagram

Sylvester Stallone ima novu ulogu i to u filmu The Suicide Squad Jamesa Gunna, objavio je redatelj na svom Instagramu, a potvrdio Stalloneov glasnogovornik!

Gunn je u subotu objavio selfie sa Stalloneom i napisao kako je uvijek volio raditi s njim, te da suradnja na #TheSuicideSquad nije iznimka: "Sly je možda kultna filmska zvijezda, ali većina ljudi još uvijek ne zna koliko je on zapravo nevjerojatan glumac." Na upit u komentarima znači li to da Sly ima veze s filmom, Gunn je samo odgovorio da da – ali i dalje ne znamo u kako velikoj ulozi će se naći u filmu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James Gunn (@jamesgunn)

Gunnov film The Suicide Squad prema trenutnim planovima u kinima bi se trebao naći 6. kolovoza 2021. godine, a u glavnim ulogama su Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi i Viola Davis. Gunn je napisao i scenarij za koji tvrdi da su ga inspirirali Suicide Squad stripovi iz 1980-ih te da će u filmu predstaviti neke nove likove.

Podsjetimo, The Suicide Squad nastavak je na Suicide Squad iz 2016. godine koji je ostvario sasvim dobru zaradu za Warner Bros. (750 milijuna dolara) iako mu ni kritičari ni publika nisu bili nešto naklonjeni, te je po mnogima previše sveden na komediju, umjesto na dramu kako je bilo planirano.

Stallone i Gunn zadnji put su surađivali 2017. godine na Čuvarima galaksije 2.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti