Otkazan "Castle Rock"!

srijeda, 04. studenog 2020.

Serija temeljena na pričama velikog Stephena Kinga otkazana nakon samo dvije sezone

Tužne vijesti stižu za obožavatelje serije Castle Rock! Nakon samo dvije sezone je Hulu odlučio otkazati antologijsku horor seriju temeljenu na djelima Stephena Kinga.

Ove vijesti dolaze skoro godinu dana nakon što je druge sezona imala svoju premijeru i to uz dosta poražavajuću gledanost te je vrlo brzo pala u drugi plan uz ostale ovogodišnje antologijske i mini-serije.

Usprkos mnogobrojnim Kingovim obožavateljima, sama serija nije uspjela skupiti dovoljan broj fanova kako bi se održala dulje na životu. Što zapravo dost iznenađuje, posebno s obzirom na fantastičnu glumačku postavu prve sezone u kojoj su bili Andre Holland, Bill Skarsgård, Melanie Lynskey, Jane Levy i Sissy Spacek.

Druga sezona otišla je u drugačijem kreativnom smjeru te smo imali priliku gledati Lizzy Caplan, Tima Robbinsa i Elsie Fisher.

Dustin Thomason i Sam Shaw tvorci su serije Castle Rock i na njoj su radili kao showrunneri i iako je njihova ideja da naprave seriju u antologijskom stilu bila zanimljiva, čini se kako ipak nisu uspjeli privući dovoljan broj gledatelja da dobiju zeleno svjetlo za još epizoda.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti