TV Preporuke dana – Nedjelja 1.11.

nedjelja, 01. studenog 2020.

Ova nedjelja donosi novu epizodu zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato", te starije i novije hit filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 1.11.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Večeras ćemo gledati Maria Valentića kao Matu Mišu Kovača, a Lanu Klingor Mihić kao Patricka Hernandeza. Marina Orsag dobila je dvostruku ulogu, Siniša Ružić transformirat će se u Shirley Bassey, dok će Fabijan Pavao Medvešek biti Dua Lipa. Marka Braića gledat ćemo u liku i djelu Brune Marsa, a Lu Jakelić će s gostom iznenađenja utjeloviti Los Del Rio.

Sajam taštine, HTV 2 u 21:50 sati
Kad počne bitka na Waterloou, Becky zaključi da rat i nije tako loš dokle god se može zaraditi. Dok velika bitka traje, Amelia strahuje za Georgovu sudbinu. No Jos je više zabrinut za sebe i Becky uoči priliku da na tome brzo zaradi.

FILMOVI

Dobrodošli u džunglu, Doma TV u 19:55 sati
Neponovljivi The Rock briljira u ulozi lovca na ucjene koji mrzi oružje i koji mora pronaći šefovog sina iz udaljenog naselja u bespuću amazonske džungle. Akcija dolazi do usijanja u trenutku kad se sukobe sa zlim kriminalcem koji kontrolira cijeli grad i počnu surađivati s lijepom članicom pokreta otpora u potrazi za neprocjenjivim artefaktom.

Harry Potter i plameni pehar, RTL u 20 sati
Kad Plameni pehar izabere ime Harrya Pottera, on postaje natjecateljem u napornoj bitci za vječnu slavu između tri škole čarobnjaštva u Tromagijskom turniru. No kako se Harry nikad nije prijavio za natjecanje, tko li je to učinio umjesto njega?

Pogodi tko dolazi na večeru, HTV 2 u 20:05 sati
John i Joey nenajavljeno stižu u posjet njezinim roditeljima u San Francisco, obavijestiti ih kako se nakon kratke veze namjeravaju vjenčati. Oprezni John boji se kako će roditelji primiti vijest o njihovoj vezi no zanesena i slobodoumna Joey, odgojena u liberalnoj obitelji, ne boji se ničijih reakcija.

Građanin opasnih namjera, RTL 2 u 20:15 sati
Clyde Shelton uživa u mirnoj večeri u obiteljskom okruženju kada mu u kuću upadaju dvojica razbojnika koji brutalno siluju i ubiju Sheltonovu ženu i malu kćer. Deset godina poslije, ogorčen pravosudnim sustavom koji je jednog ubojicu osudio na smrt, a drugog potpuno oslobodio krivnje, Clyde kreće u osvetnički pohod kakav još nije viđen.

Indiana Jones i ukleti hram, Doma TV u 21:45 sati
Profesor, arheolog i legendarni junak poznat kao Indiana Jones ponovno se vraća u akciju u svojoj najnovijoj pustolovini. Ovaj put se udružuje s pjevačicom u noćnom klubu Wilhelminom "Willie" Scott i 12-godišnjim dječakom po imenu Short Round. Završe u malom siromašnom indijskom selu, čiji seljani vjeruju da je zao duh odveo svu njihovu djecu nakon što je ukraden sveti dragi kamen.

Ant-Man i Wasp, Nova TV u 23 sata
Radnja filma nastavlja se nakon događaja iz nastavka Kapetan Amerika: Građanski rat. Scott Lang mora se nositi s posljedicama svojih izbora i kao superjunak i kao otac. I dok pokušava balansirati kao uzoran otac i Ant-Man, Hope i doktor Hank trebaju njegovu pomoć. Scott će još jednom morati uskočiti u svoje odijelo i naučiti se boriti kao tim.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti