Diane Keaton i Jeremy Irons u traileru za "Love, Weddings & Other Disasters"

četvrtak, 29. listopada 2020.

Simpatična romantična komedija u prosincu stiže u kina

Foto: YouTube

Kako romantika može preživjeti u ovom kaotičnom svijetu? Priče o tome donosi nova romantična komedija Love, Weddings & Other Disasters za koju je predstavljen prvi trailer.

Format uzet po uzoru na druge romantične naslove kao što je Zapravo ljubav u 90 minuta donosi nekoliko ljubavnih priča koje su na neki neizravan način povezane, a glavne zvijezde su Diane Keaton i Jeremy Irons, uz mladu Maggie Grace.

Film tako prati priču nekoliko različitih ljudi koji traže ljubav. Među njima su jedna neiskusna organizatorica vjenčanja (Grace) koja nije baš na dobrom glasu u svom poslu, perfekcionist i ugostitelj slavnih (Irons) koji odlazi na spoj s Keaton, te vodič turističkog autobusa (Andrew Bachelor) koji je u potrazi za svojom Pepeljugom. Njihove priče isprepletat će se na najsimpatičniji način i dokazati da romantika još uvijek postoji.

Režiju potpisuje Dennis Dugan koji je napisao scenarij prema priči Eileen Conn. U ostalim ulogama su Jesse McCartney, Chandra West i Diego Boneta.

Love, Weddings & Other Disasters u odabranim kinima očekujemo 4. prosinca kad će biti dostupan i na nekim od streaminga.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti