Predstavljena nova Selena

utorak, 27. listopada 2020.

Netflix je objavio prvi trailer za mini-seriju koja donosi priču o legendarnoj latino pjevačici Seleni Quintanilla

Stigao je prvi trailer za novu Netflixovu seriju Selena: The Series, koja će nam detaljnije donijeti priču o jednoj od najpoznatijih latino pjevačica.

Selenu smo već imali prilike gledati na filmskim platnima i to 1997. godine, kada ju je utjelovila Jennifer Lopez. Ovog puta uloga je otišla u ruke Christian Serratos, koja će u mini-seriji utjeloviti kraljicu Tejano glazbe.

Trailer nam donosi kratki prikaz njenog djetinjstva kada je otkriven njen pjevački talent i turneje s Dinosima, a čujemo i njene najveće hitove.

Službeni sinopsis otkriva nam što nas čeka u seriji:

Prije nego je postala kraljica Tejano glazbe, Selena Quintanilla bila je mlada djevojka iz Teksasa s velikim snovima i još većim glasom. Selena: The Series istražuje njeno putovanje od pjevanja na malim gažama do stvaranja jedne od najuspješnijih latino izvođača svih vremena - i godine napornog rada i žrtvovanja koje je Quintanilla obitelj zajedno prošla.

U seriji još glume Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemí Gonzalez i Seidy López, a prvi dio serije Selena: The Series na Netflix bi trebao stići 4. prosinca.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti