Bliži se kraj franšize "Brzi i žestoki"

srijeda, 21. listopada 2020.

Obitelj je zauvijek, ali franšiza "Brzih i žestokih" ipak ima svoj kraj i to nakon još par filmova

Nakon neočekivano dugog niza nevjerojatno zabavnih filmova u franšizi Brzih i žestokih, koji su često prkosili logici, ali bili beskrajno zabavni, čini se kako je došao kraj. Justin Lin, redatelj koji stoji iza niza filmova u franšizi te režira i najnoviji deveti film, rekao je kako će režirati još dva filma i time završiti priču.

Detalji ta posljednja dva filma naravno još nisu otkriveni, ali očekujemo da će se kroz oba finalna filma provući ista glavna priča, koja će donijeti zadovoljavajući kraj.

U glumačkoj ekipi svakako ćemo ponovno gledati Vina Diesela, Michelle Rodriguez, Tyresea Gibsona, Chrisa "Ludacrisa" Bridgesa, Jordanu Brewster, Nathalie Emmanuel i Sunga Kanga.

Da se primijetiti da na ovom popisu nema Dwaynea Johnsona i Jasona Stathama. Čini se kako su oni zauvijek napustili Brze i žestoke kako bi se koncentrirali na svoju spin-off priču o Hobbesu i Shawu.

Kud će nas odvesti posljednja dva filma ne znamo, ali zato znamo da u devetom, koji je u kina trebao stići već ove godine, ali je prebačen na 2. travanj 2021., Dom Toretto u potpunosti prkosi svim zakonima gravitacije te ga očekujemo vidjeti i u - svemiru.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti