HBO priprema specijal serije "Euforija" koji stiže već u prosincu!

srijeda, 21. listopada 2020.

U planu su dvije posebne epizode, a vijest je podijelila Zendaya na svojim društvenim mrežama

Foto: YouTube

Stigla je odlična vijest za sve obožavatelje serije Euforija: HBO priprema dvije posebne epizode od kojih će jedna biti prikazana već ovog prosinca!

Vijest je podijelila glavna zvijezda serije na Twitteru i Instagramu, nagrađivana glumica Zendaya koja niže uspjeh za uspjehom. Prva od dvije epizode nosi naziv Trouble Don’t Last Always i slijedit će događaje iz finala prve sezone, kad je Jules ostavila Rue na željezničkoj stanici nakon čega se Rue ponovno vratila drogi. Radnja epizode bit će smještena na sam Božić i kako se Rue nosi s blagdanom, a za režiju i scenarij zadužen je tvorac serije Sam Levinson.

Ovo nije prvi glas o potencijalnom specijalu jer je Zendaya u kolovozu u emisiji Jimmy Kimmel Live! najavila mogućnost tako nečeg što bi poslužilo kao most između prve i druge sezone, budući da su se planovi oko druge sezone poremetili zbog pandemije koronavirusa. "I nama nedostaje Euforija, nedostaje ljudima koji rade na seriji. Razmišljamo da napravimo nešto malo da olakšamo i sebi i fanovima dok ne dođemo do druge sezone", tada je rekla.

Podsjetimo, serija je dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu još prošlog srpnja, netom prije finala prve sezone. Produkcija druge sezone trebala je krenuti u ožujku, taman kad su se dogodila velika zatvaranja i odgode zbog pandemije pa je sezona zasad na čekanju. Uz odličnu Zendayu koja je za svoju interpretaciju Rue osvojila nagradu Emmy za najbolju glavnu glumicu u kategoriji najbolje dramske serije, u seriji glume Hunter Schafer, Sydney Sweeney, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King i Storm Reid.

Prva posebna epizoda Euforije premijerno će biti prikazana 6. prosinca na HBO kanalu, dok datum za drugu epizodu zasad nije poznat.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti