Predstavljen posljednji film Chadwicka Bosemana

utorak, 20. listopada 2020.

Objavljen je prvi trailer za film "Ma Rainey's Black Bottom" u kojem svoju finalnu ulogu ima nedavno preminuli Chadwick Boseman

Netflix je predstavio prvi trailer za film Ma Rainey's Black Bottom, posljednji film Chadwicka Bosemana, koji je nedavno preminuo nakon višegodišnje borbe s karcinomom, a čija je smrt šokirala cijeli svijet.

George C. Wolfe drži redateljsku palicu ove adaptacije omiljene predstave Augusta Wilsona, koja slavi moć bluesa i umjetnike koji su odbili dopustiti predrasudama da određuju koliko vrijede.

Film je smješten u 1920-te godine i prati napetosti koje nastaju tijekom snimanja gdje grupa glazbenika čeka legendarnu "majku bluesa" Ma Rainey (Viola Davis). Ma kasni na snimanje, ali njena neustrašivost i silovitost uvlači ju u raspravu s njenim menadžerom bijelcem o tome tko kontrolira njenu glazbu.

Dok glazbenici iz benda čekaju u malenoj sobi u studiju, ambiciozni trubač Levee (Boseman) - koji je bacio oko na mladu prijateljicu od Ma i odlučan je stvoriti vlastito ime u glazbenoj industriji - svoje kolege glazbenike uvodi u niz priča koje otkrivaju razne istine koje će zauvijek promijeniti tijek njihovih života.

Glynn Turman, Colman Domingo i Taylor Paige također glume u filmu, kao i Michael Potts, Jonny Coyne, Jeremy Shamos, Dusan Brown te Joshua Harto. Predstavu je za film adaptirao Ruben Santiago-Hudson, a film produciraju Denzel Washington i Todd Black.

Netflix bi film trebao pustiti u kino-distribuciju u studenom, prije nego stigne na streaming servis 18. prosinca.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti