Kako je Olaf pronašao sebe: trailer za kratki animirani "Once Upon a Snowman"

ponedjeljak, 19. listopada 2020.

Na streamingu Disney+ bit će dostupan animirani film koji će razveseliti fanove "Snježnog kraljevstva"

Foto: YouTube

Disney+ objavio je prvu najavu za veseli i zabavni animirani prequel Snježnog kraljevstva Once Upon a Snowman, u kojoj glavnu ulogu ima omiljeni snjegović – Olaf.

Ovaj animirani film prvi je u franšizi Snježno kraljevstvo nakon 2019. godine i nastavka Snježno kraljevstvo 2. Once Upon a Snowman trebao bi nam pokazati Olafa i njegove prve korake i potragu za identitetom u snježnim planinama Arendella.

U traileru možemo vidjeti neke omiljene trenutke iz prvog Snježnog kraljevstva pa ćete se podsjetiti Else (Idina Menzel) i njezine pjesme Let it Go (ako ste je zaboravili), zatim Anne (Kristen Bell) i Kristoffa (Jonathan Groff) koju započinju svoju potragu za Elsom. No, ima i puno trenutaka s Olafom (Josh Gad) koje u animiranom filmu nismo vidjeli, a koji traži svoje mjesto u svijetu nakon što ga je Elsa dovela u život.

Režiju ovog kratkog animiranog filma potpisuje Trent Correy koji je bio zadužen za animaciju Olafa u Snježnom kraljevstvu 2 te veteran Dan Abraham koji je osmislio Olafovu priču When I Am Older (Kad odrastem) koju smo također vidjeli u drugom dugometražnom filmu. Ovo je drugi kratki animirani film o Olafu: 2017. godine izišla je Olafova pustolovina u kojoj smo mogli vidjeti Olafa koji je Elsi i Anni htio predočiti značenje i smisao blagdana.

Once Upon a Snowman na streamingu Disney+ bit će dostupan već ovaj petak, 23. listopada.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti