TV Preporuke dana – Nedjelja 18.10.

nedjelja, 18. listopada 2020.

Ova nedjelja donosi odlične filmove i novu epizodu zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18.10.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
U novoj epizodi stižu nove nevjerojatne transformacije, a jedna među njima je i ona Nede Parmać u Katy Perry. Neda će izvesti pjesmu Chained to the Rythm te dočarati sve čari tog šarolikog spota. Popularni Jole će stati na binu zahvaljujući natjecateljici Lu Jakelić, Siniša Ružić ove će nas nedjelje podsjetiti na hit iz 1972. od The Temptations, frontmana skupine Red Hot Chili Peppers utjelovit će Marko Braić, Mario Valentić će na bini showa izvesti legendarni hit I tebe sam sit kafano Harisa Džinovića. Ova nedjelja donosi i jedan zanimljivi duet zahvaljujući zadatku kojeg je dobio Fabijan Pavao Medvešek koji postaje Diana Ross te ćemo se prisjetiti njenog dueta s Lionelom Richiejem Endless Love. Zanimljivo će biti vidjeti i kako Lana postaje Tina Turner dok će Marina Orsag morati utjeloviti ne samo živuću legendu nego i svoju konkurenticu u emisiji – Lanu Klingor.

Sajam taštine, HTV 2 u 22:30 sati
Becky živi s bogatom tetom Matildom i budućnost joj se čini svijetlom. No kako se bliži rat, svima će se okrenuti kolo sreće. Becky uživa u životu kao omiljena družica Matilde Crawley. No u Queen's Crawleyju Sir Pitt ne može bez nje. Kad ledi Crawley padne niza stube i umre, Sir Pitt odmah ode u London posjetiti Becky. Želi da mu se ona vrati - kao njegova supruga. Becky ga odbije uz šokantnu vijest da je već potajno u braku.

FILMOVI

Nestali za 60 sekundi, Doma TV u 19:55 sati
Krađa automobila u Long Beachu znatno je pala nakon što se Randal Memphis Raines (Nicolas Cage) prestao baviti tim poslom. Međutim, prisiljen je vratiti se kako bi spasio svojeg brata Kipa (Giovanni Ribisi) koji je zeznuo posao za Raymonda Calitrija (Christopher Eccleston). Randal mora ukrasti pedeset skupih i rijetkih automobila i dostaviti ih do petka u osam ujutro.

Harry Potter i odaja tajni, RTL u 20 sati
Harry Potter (Daniel Radcliffe) nije imao lijepe ljetne praznike. Ne samo da je morao trpjeti svoju napornu tetu Petuniju, tetka Vernona Dursleya i njihov strah od njegovih magičnih moći nego je i pomislio da su ga i njegovi najbolji prijatelji Ron Weasley (Rupert Grint) i Hermione Granger (Emma Watson) zaboravili. Naime, nisu odgovorili ni na jedno njegovo pismo. Onda se, zagonetno i nenadano, u Harryjevoj sobi pojavljuje kućni vilenjak Dobby.

Leptir, HTV 2 u 20:05 sati
Film baziran prema istinitoj priči Henria Charriera poznatog kao Leptir, koji je krivo optužen za ubojstvo i osuđen do kraja života na francusku kaznenu ustanovu u Guiani. Leptir želi pobjeći iz kaznionice ali svaki pokušaj bijega završava se ponovnim uhićenjem i još gorim kaznama. Dirljiva priča o njegovoj ustrajnosti da usprkos jako strogim i mučeničkim kaznama i dalje nastoji naći svoj put u slobodu.

Tražen, RTL 2 u 20:15 sati
Wes ima 25 godina i osjeća se kao najjadnije stvorenje na planeti. Šef ga "ubija u pojam", djevojke ga ignoriraju, i svi su sigurni da iz njega nikada neće biti ništa, ali onda upoznaje djevojku imenom Fox. Nakon što mu ubiju oca, Fox ga regrutira u tajno bratstvo ubojica. Wes se sprema za osvetu i u bratstvu uči osloboditi svoje moći. Uz genijalne učitelje on dobiva snagu o kakvoj je oduvijek sanjao.

Doušnik, RTL u 23:15 sati
Dwayne Johnson glumi oca čiji je sin pogrešno optužen za distribuciju droge s minimalnom kaznom zatvora od deset godina. Očajan i odlučan želi spasiti sina pod svaku cijenu, pa se nagodi s državnim odvjetnikom i u opasnoj tajnoj misiji infiltrira u kartel, riskirajući sve, i obitelj i vlastiti život.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti