TV Preporuke dana – Petak 16.10.

petak, 16. listopada 2020.

Ovaj petak donosi hit filmove, finale showa "Superpar" i odlične serije

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16.10.

SERIJE / EMISIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21 sat
Ništa nije kao prije. Ljeto ljubavi zauvijek je prošlo i čini se da će 1969. godina biti mračnija i izazovnija nego ijedna prije. Čini se malo vjerojatno da će se stara ekipa iz Cowleya ikad opet susresti dok niz okrutnih zločina ponovno ne spoji Edeavoura, Thursdaya i ostale.

Superpar, RTL u 21:05 sati
Finale reality showa – saznat ćemo tko je najbolji par!

Farma - More i Maslina, Nova TV u 22:25 sati 

Bitka na Galipolju, 32 sata, HTV 2 u 22:30 sati
U bitci koja je započela 25. travnja 1915. i kojim je započeo kopneni rat za Galipolje, 1050 vojnika pod zapovjedništvom majora Mahmuta Sabrija 32 sata je bez ikakve pomoći i podrške odolijevalo daleko nadmoćnijem neprijatelju i zaustavilo neprijateljsko napredovanje.

FILMOVI

Novine, HTV 1 u 20:10 sati
Radnja je usredotočena na objavu pentagonskih dokumenata u Washington Postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o Vijetnamskom ratu. Pentagonski dokumenti predstavljaju niz službenih dokumenata američkog ministarstva obrane koji su procurili tako što ih je vojni analitičar Daniel Ellsberg dostavio novinarima.

Vruća potjera, RTL u 22:20 sati
Marljiva policajka koja sve radi po pravilima (Reese Whiterspoon) u Vrućoj potjeri pokušat će zaštititi sexy udovicu (Sofia Vergara) od narko-bossa. Bježeći Teksasom u stopu će ih pratiti korumpirani policajci i plaćeni ubojice.

Za sve je kriva svekrva, Nova TV u 23:20 sati
Ljubavni život profesionalne šetačice pasa Charlotte Honeywell (Jennifer Lopez) baš se i ne može opravdano tako nazvati. Baš kada se najmanje nadala, Charlie upoznaje savršenog muškarca, Kevina (Michael Vartan), koji se čini predobar da bi bio istinit. No, tu tek počinju njezini problemi i to upoznavanjem Kevinove majke Viole (Jane Fonda).

Utroje sa žigolom, HTV 1 u 23:45 sati
Murry je vlasnik knjižare koja je propala i prisiljen je napustiti obiteljski posao. Njegova bogata dermatologica dr. Parker spomenula mu je da ona i njezina partnerica traže muškarca za ménage a trois pa je Murry predložio svojem prijatelju i bivšem zaposleniku Fioravanteu da krene u posao sa ženama, a on će mu biti svodnik.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti