Jamie Foxx se vraća kao Electro!

petak, 02. listopada 2020.

U sljedećem Spider-Man filmu s Tomom Hollandom u naslovnoj ulozi, pojavit će se i Electro

Danas stižu vijesti koje svakako nitko nije očekivao: Jamie Foxx, koji je glumio Spider-Man zlikovca Electra u filmu Čudesni Spider-Man 2, vratit će se u tu ulogu!

Foxx će se pridružiti nadolazećem filmu o Spider-Manu koji zajednički rade Sony i Marvel, koji u naslovnoj ulozi ima Toma Hollanda, a u kinima bi se trebao naći u studenom 2021. godine.

Prema izvještajima koje donosi The Hollywood Reporter, Foxx je trenutno u finalnoj fazi pregovora da ponovno uđe u ulogu inženjera elektrotehnike koji nakon nezgode postane živući električni kondenzator. Electro je jedan od glavnih Spider-Manovih neprijatelja.

Ovo nije prvi put da je neki od likova iz prijašnjih verzija Spider-Mana ušao u ovaj novi svijet s mladim Hollandom. Na kraju filma Spider-Man: Daleko od kuće mogli smo vidjeti J. Jonaha Jamesona, lika kojeg je u originalnim filmovima s Tobeyjem Maguireom glumio J.K. Simmons.

Ako sve pođe po planu, novi Spider-Man film sa snimanjem bi trebao krenuti već ove jeseni, a u kinima se očekuje 5. studenog 2021. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti