Zendaya ima potencijalnu novu ulogu: Ronnie Spector u biografskoj drami

četvrtak, 01. listopada 2020.

A24 priprema biografsku dramu o legendarnoj predvodnici glazbene grupe Ronettes

Foto: PR Photos

Jedna od najtalentiranijih mladih glumica današnjice Zendaya trebala bi uskočiti u ulogu Ronnie Spector, predvodnice glazbene grupe Ronettes, u biografskom filmu o njezinom životu.

Variety je potvrdio vijest kako je A24 kupio prava na životnu priču velike glazbene zvijezde, te na njezinu autobiografiju Be My Baby koju je napisala s Vinceom Waldronom. Kao favoritkinja za pisanje scenarija navodi se dobitnica Pulitzera Jackie Sibblies Drury.


Zendaya i Ronnie Spector

Biografska drama primarno će staviti naglasak na raniju karijeru Ronnie Spector kad je osnovana ženska grupa Ronettes te su ubrzo potpisale ugovor s izdavačkom kućom Phila Spectora, nakon čega su uslijedili hitovi kao što je Be My Baby, a Ronnie i Phil su se ubrzo i vjenčali. Film će pratiti i njihovu rastavu nakon koje je Ronnie provela dugogodišnju bitku kako bi vratila prava na svoju glazbu.

Ronnie Spector bit će jedna od producentica filma i sama je izabrala Zendayu da je odglumi. Među producentima je i Marc Platt koji trenutno radi i na adaptacijama Male sirene, Dear Evan Hansen i Wicked.

Zendaya je u rujnu ušla u povijest kao najmlađa osoba koja je osvojila nagradu Emmy za glavnu žensku ulogu (Rue u seriji Euforija). Ove ćemo je godine gledati u novoj Dini (Dune) Denisa Villeneuvea, a u pripremi je druga sezona HBO hit serije Euforija, drama Malcolm & Marie u kojoj joj je glumački partner John David Washington (prodana Netflixu za 30 milijuna dolara), te zasad neimenovani nastavak Spider-Mana koji očekujemo tijekom 2021. godine.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti