Stiže spin-off serije "The Boys"

petak, 25. rujna 2020.

Amazonova serija trenutno prikazuje drugu sezonu, a njen spin-off odvest će nas u školu za superjunake

Svim fanovima Amazonove serije The Boys danas stižu jako dobre vijesti: uskoro ćemo gledati i spin-off seriju! Hit serija, koja je usred prikazivanja druge sezone, oduševila je mnogobrojne gledatelje te je odlučeno proširiti poznatu nam priču.

Izvršni producent serije The Boys, Craig Rosenberg, stoji iza ovog neimenovanog projekta. On je novu seriju osmislio te će raditi na njoj kao showrunner.

Nova serija odvest će nas na fakultet za mlade superjunake u nastanku, koji, naravno vodi Vought International. Studenti će u školi učiti kako koristiti svoje moći, natjecati se za najbolje pozicije i biti uključeni u mnogobrojne drame među sobom.

Amazon je novu seriju opisao kao "djelomično studentska serija, djelomično Igre gladi", a sve uz dobru dozu poznatog The Boys stila s pretjeranim nasiljem, seksualnim tabuima i satirom.

S obzirom na to da su The Boysi jedna od najgledanijih Amazonovih serija, vjerujemo kako će htjeti iskoristiti tu popularnost te što prije izbaciti novu seriju, ali za sada još nije poznato kada bi to moglo biti.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti