Stanley Tucci i Colin Firth kao par u filmu "Supernova"

srijeda, 23. rujna 2020.

Predstavljen je prvi trailer za romantičnu dramu "Supernova" u kojoj se jedan par mora suočiti s nepoznatom situacijom

StudioCanal je objavio trailer za svoju nadolazeću dramu Supernova, romantičnu priču u kojoj glavne uloge imaju fantastični Stanley Tucci i Colin Firth. Ovo nije prvi put da ovaj glumački dvojac dijeli ekran: zajedno su glumili 2001. u televizijskom filmu Conspiracy.

Skoro dvadeset godina kasnije, ponovno ih gledamo skupa, ovog puta u ulozi sredovječnog istospolnog para koji se nalazi u jako zahtjevnoj situaciji s kojom se još ne znaju nositi.

Sam trailer stavlja naglasak upravo na razumijevanje priče koja nam slijedi. Upoznajemo Sama (Firth) i Tuskera (Tucci), koji su zajedno već godinama. Njih dvoje odluči u svom kamperu proputovati Englesku i posjetiti prijatelje i obitelj.

Ono što nam se inicijalno čini kao bezbrižno putovanje uskoro postaje puno ozbiljnije. Tusker se nalazi u ranoj fazi demencije i ovo je putovanje namijenjeno kako bi se još jednom prisjetio svoje prošlosti prije nego ju potpuno zaboravi.

Scenarij i režiju filma potpisuje Harry Macqueen, a film za sada ima samo određen izlazak na filmskim festivalima diljem svijeta gdje će biti prikazan već ovog tjedna, a datum izlaska u kinima još uvijek nije određen.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti