Zvijezda serije "Battlestar Galactica" Michael Hogan imao tragičnu nezgodu

utorak, 22. rujna 2020.

Glumac kojeg pamtimo po ulozi Saula Tigha, nezgodno je pao te doživo tešku traumu glave, ostao paraliziran

Tužne vijesti stigle su ovih dana. Glumac Michael Hogan, kojeg najviše pamtimo po ulozi fantastičnog pukovnika Saula Tigha u seriji Battlestar Galactica, imao je nezgodu još u veljači i sada mu je potrebna pomoć jer očito više neće moći raditi.

Njegovi prijatelji pokrenuli su kampanju na GoFundMe stranici u nadi kako će skupiti barem 150 tisuća dolara kako bi olakšali troškove njegovog liječenja. Ako želite pomoći, sve informacije mogu se naći na službenoj stranici kampanje.

Shari Ulrich, njihova obiteljska prijateljica, objavila je kako je Hogan u veljači bio na konvenciji vezanoj za Battlestar Galacticu kada je pao i nezgodno udario glavom. Nije odmah reagirao jer nije osjećao neke poteškoće, ali je radi toga počeo krvariti u mozak te je ispalo da je trauma dosta ozbiljna. Hogan je hitno završio na operaciji nakon čega mu je ostala paralizirana kompletna lijeva strana, a ujedno ima i gubitak pamćenja, kognitivni poremećaj te nemogućnost gutanja.

Pandemija koja je započela otprilike u isto vrijeme dodatno je zakomplicirala stvari te se njegov oporavak odužio. Njegova supruga Susan Hogan, također glumica, nije bila u mogućnosti raditi radi brige oko njega te su prijatelji obitelji odlučili pokrenuti kampanju kako bi joj barem malo financijski olakšali, s obzirom na količinu preinaka koje mora napraviti u vlastitom domu kako bi njemu olakšala povratak iz klinike.

Hogan će uvijek ostati najpoznatiji po ulozi Saula Tigha, ali se u svojoj karijeri našao u mnogobrojnim drugim popularnim serijama, kao što su Teen Wolf, 12 Monkeys i The Man in the High Castle, a glumio je i u hvaljenoj drugoj sezoni serije Fargo.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti