Croodsi su se vratili!

utorak, 22. rujna 2020.

Predstavljen je prvi trailer za dugoočekivani nastavak filma Croods, koji naše junake vodi u novo doba

Croodsi su preživjeli popriličnu količinu opasnosti i katastrofa, od oštrozubih pretpovijesnih zvijeri do kraja svijeta, ali sada je pred njima najveći izazov: još jedna obitelj!

Stigao je prvi trailer za dugoočekivani nastavak zabavnog animiranog filma Croods iz 2013. godine, koji nosi naziv The Croods: A New Age, a u kinima bismo ga trebali napokon gledati 25. studenog.

Croodsi su u novom filmu u potrazi za novim mjestom za život. Obitelj kreće zajedno u avanturu pronalaska boljeg i sigurnijeg mjesta za život. I nalaze ga na idiličnom, zatvorenom raju koje ispunjava sve njihove zahtjeve. Jedini problem: netko tamo već živi!

Obitelj Betterman ("bolji ljudi") ima razvijenu kuću na drvetu, fantastične izume i niz svježe hrane koju sami proizvode. Na evolucijskoj ljestvici nekoliko su koraka ispred Croodsa. A kada ugoste Croodse u prvoj kući za goste ikad, vrlo brzo počne rasti napetost između špiljske obitelji i one moderne. No dvije će obitelji morati sve svoje različitosti staviti postrance kada se na vratima pojavi nova prijetnja.

Svoje glasove Croodsima i ovog puta posuđuju Nicolas Cage, Catherine Keener, Emma Stone, Ryan Reynolds, Clark Duke i Cloris Leachman. U ovom im se filmu pridružuju i Peter Dinklage, Leslie Mann i Kelly Marie Tran, koji glasove daju Bettermanima.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti