Službeni trailer za "WandaVision" je stigao - i neće vas ostaviti ravnodušnim

ponedjeljak, 21. rujna 2020.

Nova Marvelova serija iz MCU-a uskoro stiže na Disney+, a odlično je što u traileru nema nikakvih spoilera

Foto: YouTube/Disney+

Stigao je prvi službeni trailer za novu seriju u MCU-a: riječ je o seriji WandaVision, a trailer vas neće ostaviti ravnodušnim!

Elizabeth Olsen kao Wanda Maximoff i Paul Bettany kao Vision vraćaju se u nešto drugačijem izdanju u kojem smo ih zadnji put vidjeli u Završnici. Naime, WandaVision je nešto drugačija serija od onih na koje smo navikli. "Riječ je o miksu klasične televizije s Marvel Cinematic Universom. Radnja prati dva superbića koja žive savršeni život u predgrađu, dok ne počinju sumnjati da tu nešto ne štima", kažu u Disney+ servisu o čemu se okvirno radi u seriji.

Trailer će vam točno to i pokazati: tu su Wanda i Vision koji žive savršeno sretan život sve dok ih na jednoj večeri gošća (glumi je odlična Debra Jo Rupp) ne pita koliko su dugo u braku i zašto još nemaju djece. Na to pitanje ni Wanda ni Vision nemaju odgovor, što je logično jer kako bi mogli imati djecu s obzirom na njihovo podrijetlo (podsjetimo, Vision je android i to je samo početak problema). U seriji bi se još trebali pojaviti Kathryn Hahn, Kat Dennings, Randall Park, Teyonah Parris i Shane Berengue.

WandaVision prva je od nekoliko planiranih Marvel-Disney serija smještenih u MCU, samo što svi projekti kasne zbog pandemije koronavirusa. Seriju The Falcon and the Winter Soldier sa Sebastianom Stanom i Anthonyjem Mackiejem također očekujemo do kraja godine, a originalno je bila planirana za kolovoz, što je bilo odgođeno zbog spomenutog razloga. Svoje serije će imati Hawkeye, Loki, She Hulk i Ms. Marvel, a u planu je i animirana serija smještena u alternativni svemir naziva What If.

Premijeru serije WandaVision očekujemo do kraja ove godine, a sad se možete uvjeriti zašto je trailer toliko oduševio internet!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti