Richard Jenkins i Shane Paul McGhie peku hamburgere u traileru za "The Last Shift"

petak, 18. rujna 2020.

Komedija Andrewa Cohna bila je jedna od najbolje ocjenjenih filmova na festivalu u Sundanceu

Foto: YouTube

Priča o sukobu generacija i svjetova stiže za nekoliko dana i to u obliku komedije The Last Shift s poznatim glumačkim imenima.

Iako u kinima nećemo baš tako skoro gledati velike blockbustere, studiji su skloni davati one manje projekte. Konkretno, Sony ne želi u kinima svoje velike naslove dok god zbog pandemije koronavirusa filmovi nemaju neku očekivanu gledanost, ali zato su tu manji naslovi. Jedan od njih je The Last Shift, komedija prikazana na Sundance filmskom festivalu koju su kritičari odlično ocijenili.

Prema režiji i scenariju Andrewa Cohna ovo je priča o jednom običnom fast foodu u kojem Stanley (Richard Jenkins) već godinama radi i vrijeme je da svoju smjenu prepusti nekom drugom. To je Jevon (Shane Paul McGhie) s kojim Stanley naizgled nema ništa zajedničko, što će se pokazati pogrešnim.

Film je opisan kao tipična američka priča o dvojici muškaraca koji se bore dan za danom u istom gradu, iako su njihovi svjetovi u potpunosti drugačiji. Stanley planira dati otkaz nakon 38 godina rada u fast foodu Oscar’s Chicken and Fish i njegov zadnji zadatak bit će da tijekom vikenda svoje znanje prenese mladom Jevonu. Jevon je talentirani, ali pomalo lijeni pisac koji neprestano nalazi nevolje. I dok je Stanley od okretanja hamburgera napravio svoj životni poziv, Jevon time nije nimalo oduševljen. No, na kraju vikenda ovaj će dvojac puno naučiti jedan o drugome. U ostalim ulogama su Da’Vine Joy Randolph i Ed O’Neil.

The Last Shift stiže u odabrana kina 25. rujna.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti