Novi trailer za "The Nest" još je teži od prethodnog

srijeda, 16. rujna 2020.

Jude Law i Carrie Coon u prvom filmu Seana Durkina nakon skoro 10 godina

Foto: YouTube

Ova 2020. godina možda nije neka godina za filmske festivale zbog specifične situacije koju je stvorila pandemija koronavirusa, ali nam je zato Sundance početkom godine donio neke zanimljive naslove među kojima je svakako The Nest.

Psihološka triler-drama prvi je redateljski projekt Seana Durkina nakon skoro 10 godina (dramu Martha Marcy May Marlene je kritika jako nahvalila 2011.), a nakon što smo u lipnju mogli vidjeti prvi teaser sad je predstavljen prvi službeni trailer za The Nest. Drama, koja s vremena na vrijeme podsjeća na psihološki triler, priča je o bračnom paru koji ostavlja sigurnost života u predgrađu kako bi započeli avanturu u Engleskoj što će posljedično otkriti mnoge tajne i pitanja.

U glavnim ulogama navedenog para nalaze se Jude Law i Carrie Coon, dok su u ostalim ulogama Charlie Shotwell i Oona Roche. Durkin osim režije potpisuje i scenarij.

Službeni sinopsis: Rory (Law) je ambiciozan poslovni čovjek tijekom 1980-ih koji nagovori svoju suprugu Amerikanku Allison (Coon) i djecu da napuste sigurno predgrađe Amerike i vrate se u ruralnu Englesku. Rory uspješno sklopi ponovno partnerstvo s nekadašnjom tvrtkom i unajmi stoljetno imanje, sve s planom da si stvore lagodan život i da Allison tamo ima konje i farmu za njih. No, uskoro će na vidjelo izaći neugodne i zastrašujuće tajne o braku ovog para.

Film The Nest naći će se u odabranim kinima 18. rujna, nakon čega 17. studenog stiže na video-on-demand.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti