Načekat ćemo se: "Candyman" odgođen do 2021.

ponedjeljak, 14. rujna 2020.

Horor je u kina trebao doći u lipnju, pomaknut je za listopad, a najnovijom odlukom gledat ćemo ga tek 2021.

Foto: YouTube

Universal Pictures, MGM i Monkeypaw Productions odlučili su se za još jednu odgodu za nastavak kultnog horora Candyman.

Navedeni studiji i produkcijski partneri odluku su donijeli jer im je prioritet da film prvo bude prikazan isključivo u kinima, s obzirom na to da i dalje nisu sva kina otvorena i da distribucija ima neka (velika) ograničena zbog pandemije koronavirusa. Prisjetimo se, datum premijere bio je zakazan za početak lipnja što je zbog koronavirusa bilo odgođeno na sredinu listopada, a sad se traži optimalan termin u sljedećoj godini.

Nastavak horora Candyman iz 1992. godine režirala je Nia DaCosta koja je napisala scenarij s Jordanom Peeleom i Winom Rosenfeldom. Radnja se nastavlja na original i prati stanovnike četvrti Cabrini Green u Chicagu koji su dobro upoznati s legendom o nadnaravnom ubojici s kukom umjesto ruke. Potom upoznajemo umjetnika Anthonyja McCoya (Yahya Abdul-Mateen II) i njegovu djevojku, voditeljicu galerije Briannu Cartwright (Teyonah Parris) koji useljavaju u naizgled luksuzni stan u toj četvrti. Anthony je upao u kreativnu krizu sve dok slučajno ne otkrije strašnu istinitu priču iza legende o Candymanu koja će ga potaknuti da dalje istražuje o njemu, ne sluteći da time pokreće strašan niz nasilja.

Tony Todd i Vanessa Estelle Williams ponavljaju svoje uloge iz originala, a u ostalim ulogama su Colman Domingo i Nathan Stewart-Jarrett.

Candyman je u hrvatskim kinima također trebao startati 15. listopada, a sad ne preostaje drugo nego prisjetiti se trailera i pričekati novi termin prikazivanja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti