TV Preporuke dana – Nedjelja 13.9.

nedjelja, 13. rujna 2020.

Ova nedjelja donosi novije filmske hitove uz jedan kultni film!

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 13.9.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 22:20 sati
Glasine o lažnim prestolonasljednicima izazivaju kaos. Planira se ponovno pokapanje ostataka Pavlova oca, ali poslije je otkazano. Pavel je opet ljut na caricu, ali sad još više. Ruska mornarica nema gotovo nikakvih izgleda u velikoj pomorskoj bici. Tko će pobijediti?

FILMOVI

Kapetan Phillips, Doma TV u 19:55 sati
Radnja filma fokusirana je na odnos između kapetana broda Alabama, Richarda Phillipsa (Tom Hanks) i somalskog vođe pirata, Musea (Barkhad Abdi) koji ga otima. Phillips i Muse nađu se u nezaustavljivom vrlogu kada Muse i njegova banda napadnu Phillipsov nenaoružan brod; duboko na pučini, 145 milja od somalske obale, njih dvojica će se naći u nemilosti sila koje se nalaze van njihove kontrole.

Wolverine, RTL u 20 sati
Smješten nekoliko godina nakon događaja iz film X-Men: The Last Stand film nam donosi priču o Wolverinovim avanturama u Japanu. Nakon suočavanja sa svojim psihičkim i fizičkim ograničenjima i unutrašnje borbe sa svojom besmrtnošću, Wolverine će postati snažniji no ikad.

Bliski susreti treće vrste, HTV 2 u 20:05 sati
Jedan od najpoznatijih i najznačajnih sf filmova svih vremena, ovaj je genijalni uradak nominiran za čak osam Oskara. Radnik energetske tvrtke Roy Neary (Richard Dreyfuss) doživi susret s neidentificiranom letjelicom tijekom odlaska na teren. Nakon nesvakidašnjeg susreta Neary postaje opsjednut vizijama nepoznate planine te svakog slobodnog trenutka izrađuje skulpture koje ga dodatno emocionalno opterećuju. U potrazi za odgovorima, Roy upoznaje Gillian (Melinda Dillon), samohranu majku uvjerenu kako su njezina sina oteli izvanzemaljci.

Jumanji: Dobrodošli u džunglu, Nova TV u 20:15 sati
Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli, bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač, sportaš Fridge će postati pravi Einstein, popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor, a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava.

Sakupljač kostiju, Doma TV u 22:10 sati
Nekoć prisutan pri gotovo svakoj istrazi umorstva, genijalni forenzičar Lincoln Rhyme (Denzel Washington) zadnje četiri godine proveo je prikovan za krevet, nepokretan nakon tragičnog incidenta. Rhymeove depresivne misli prekida posjet bivših kolega, koji ga upoznaju s novim, zagonetnim slučajem ubojstva.

Vozač, Nova TV u 22:30 sati
Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji se oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti