Kit Harington se vraća na male ekrane

četvrtak, 03. rujna 2020.

Predstavljena je druga sezona Netflixove serije "Criminal", a u jednoj od glavnih uloga nalazi se Harington

Netflix je objavio trailer za drugu sezonu svoje kriminalističke serije Criminal. Među najvećim zanimljivostima ove sezone su četiri zvijezde koje će se naći u ulozi osumnjičenika u sobi za ispitivanje, u četiri nove istrage.

Jedna od zvijezda koja će sjesti na stolac za ispitivanje jest i Kit Harington, koji se vraća na male ekrane smo godinu dana nakon epskih osam sezona u ulozi Jona Snowa u seriji Igra prijestolja.

Trailer nam otkriva samouvjerenog Haringtona, koji pokušava stvoriti lažni osjećaj iskrenosti između sebe i detektiva koji istražuju zločin. O kojem se točno zločinu radi ne znamo, za to ćemo morati pričekati da druga sezona stigne na Netflix.

Harington je jedan od četiri osumnjičenika čije ćemo ispitivanje pratiti ove jeseni. Uz njega su tu još Sharon Hogan, Sophie Okonedo i Kunal Nayyar. Uz njih, vraća se i glumačka ekipa iz prve sezone: Katherine Kelly, Lee Ingleby, Rochenda Sandall i Shubham Saraf u ulozi detektiva.

Criminal: UK stiže od tvoraca Jima Fielda Smitha i Georgea Kaya, a još nije poznato hoće li britansku istragu s novim epizodama pratiti i Njemačka, Francuska i Španjolska.

Druga sezona serije Criminal na Netflix stiže 16. rujna.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti