Stiže druga sezona serije "Mandalorian"

četvrtak, 03. rujna 2020.

Za manje od dva mjeseca bit će dostupna nova sezona, još čekamo novi trailer

Foto: YouTube

Krajem travnja saznali smo da Jon Favreau radi na trećoj sezoni hit serije The Mandalorian, a sad je konačno otkriveno kad na malim ekranima možemo očekivati drugu sezonu!

Na službenom Disneyevom Twitteru objavljeno je kako će druga sezona premijerno biti dostupna od 30. listopada, s tim da još nema naznake o tome kad će biti dostupan novi trailer.

U glavnoj ulozi intergalaktičkog lovca na ucjene je Pedro Pascal, a u ovoj sezoni glumit će i Timothy Olyphant u zasad nepoznatoj ulozi, Rosario Dawson kao Ahsoka Tano i Temuera Morrison kao Boba Fett. Giancarlo Esposito trebao bi reprizirati svoju ulogu negativca.

Osim treće sezone ove serije radi se i na jednoj drugoj u Star Wars svijetu, a ta će biti smještena u sasvim drugo vremensko razdoblje od ostalih filmova i serija.

Serija The Mandalorian bila je prva iz Star Wars svijeta na Disney+ platformi i odigrala je priličnu ulogu u popularnosti tog streaming servisa. Disney+ broji 60,5 milijuna pretplatnika, a sa sutrašnjim danom bit će premijerno dostupan i film Mulan i to po dodatnoj cijeni od 30 dolara što je po mnogim pretplatnicima previše.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti