Druga sezona serije "Kako se izvući s ubojstvom"

subota, 29. kolovoza 2020.

Oskarovka Viola Davis vraća se u ulozi nemilosrdne odvjetnice u drugoj sezoni serije "Kako se izvući s ubojstvom"

Doma TV od 29. kolovoza gledateljima donosi drugu sezonu uzbudljive i napete kriminalističke dramske serije Kako se izvući s ubojstvom s oskarovkom Violom Davis u ulozi briljantne odvjetnice i profesorice prava koja je zajedno s grupom svojih najboljih studenata umiješana u brutalno ubojstvo.

Kako se izvući s ubojstvom kriminalistička je dramska serija koja se vrti oko grupe naizgled običnih studenata prava i njihove ambiciozne, neustrašive i genijalne profesorice Annalise Keating. No da nije riječ o običnim studentima, pokazuje ne samo činjenica da su to najdarovitiji studenti na godini, nego i da svi dijele mračnu tajnu o ubojstvu koje je zauvijek zapečatilo njihovu grupu.

Dok se u sudnici zajedno bore za pravdu pod mentorstvom njihove profesorice, u privatnom životu čine sve kako bi se izvukli s ubojstvom. Kako ekipa pokušava nastaviti sa životom i usredotočiti se na klijente i studij, njihove prošlosti i dalje ih proganjaju, dok Annalise nastoji sve tajne zadržati skrivenima.

Ubojstvo, prevara, strah i krivnja spajaju neustrašivu profesoricu Annalise Keating s njezinim dugogodišnjim suradnicima Frankom Delfinom i Bonnie Winterbottom te njezinim studentima Wesom Gibbinsom, Connorom Walshem, Michaelom Pratt, Asherom Millstoneom i Laurel Castillo.

U drugoj sezoni studenti su u šoku zbog nestanka tajanstvene Wesove susjede i djevojke Rebecce, a dok Annalise i Frank traže njezina ubojicu, prisiljeni su ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. Wes nije spreman odustati od pronalaska Rebecce, pa stupa u kontakt s njezinom obitelji u nadi da je pronađe. Connora muči njegov odnos s Oliverom, dok Asher počinje raditi za okružnu tužiteljicu Emily Sinclair s ciljem da zaštiti svoje tajne. Dok svi nastoje prikriti prvo ubojstvo i misteriozni nestanak mlade Rebecce, događa se još jedno brutalno ubojstvo koje će uznemiriti cijelu grupu.

Uzbudljive i napete zaplete u drugoj sezoni kriminalističke drame Kako se izvući s ubojstvom ne propustite pratiti od 29. kolovoza na Doma TV-u!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti