Stiže cyber-punk nastavak filma "47 Ronin"

četvrtak, 13. kolovoza 2020.

Režiju nastavka preuzet će Ron Yuan, povratak Keanua Reevesa još nije poznat

Prije nekoliko godina, točnije 2013., film 47 Ronin stigao je u kina. Carl Rinsch držao je redateljsku palicu filma koji je elemente samurajske akcije uklopio u fantastičan svijet, a u glavnoj je ulozi bio Keanu Reeves.

Sedam godina kasnije Netflix je spreman iskoristiti tu ideju kako bi stvorili nastavak filma, a režiju će ovog puta preuzeti Ron Yuan.

U originalnom filmu Reeves je glumio izopćenog samuraja koji se pridružuje grupi od 46 moćnih samuraja kako bi uništili moćnog shoguna i njegove pomoćnike s nadnaravnim sposobnostima.

Film nije dobro prošao ni kod publike niti kod kritičara, a s kino-blagajni je dobio samo 150 milijuna dolara, tako da ni financijski nije bio isplativ.

Netflix je unatoč neuspjehu originala odlučio iskoristiti tu glavnu ideju, samo će ovaj nastavak donijeti neke promjene: osim u drevnoj prošlosti radnja filma odvijat će se nekoliko stotina godina u budućnosti. Očekuju nas cyber-punk samuraji s horor elementima. S obzirom na veliki skok u vremenu, upitno je hoće li Keanu Reeves reprizirati svoju ulogu.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti