TV Preporuke dana – Petak 7.8.

petak, 07. kolovoza 2020.

Današnja večer nudi finale serije "Nijanse plave" te rado gledane filmove

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 7.8.

SERIJE / EMISIJE

Nijanse plave, HTV 2 u 22:05 sati
Harlee je suočena s policijskom komisijom, a Wozniak i tim trude se pomoći joj izvana.

Dobra bitka, HTV 2 u 22:50 sati
U Reddicku, Bosemanu i Lockhart vlada kaos nakon napada skupine "Smrt odvjetnicima" na partnera u njihovoj tvrtki. Šef čikaške policije uznemiri tvrtku kad se okomi na njihove javnosti dobro poznate klijente Lemonda Bishopa i Colina Sweeneyja. Usred kaosa Colin se prisjeti što uistinu osjeća prema Lucci.

FILMOVI

Auti 2, RTL u 20:40 sati
Munjeviti i njegova kompletna ekipa skupa s novim šefom Šlepom zapute se na put oko svijeta kako bi sudjelovali u utrkama pravih šampiona koje se održavaju u pet različitih zemalja: Japanu, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Međutim, Šlep uskoro upadne u slučaj zamjene identiteta i, nakon što spasi britanskog tajnog agenta, potpuno neočekivano se nađe u svijetu međunarodne špijunaže...

General, HTV 1 u 21:05 sati
Film se snimao na autentičnim lokacijama na kojima je bila prisutna i Hrvatska vojska koja je pomogla realizaciji filma i tehnikom i ljudstvom.

Napokon Polly, RTL u 22:35 sati
Život po špagici bez ikakvih rizika sve je što mladi Reuben (Ben Stiller) zna. Sve o čemu je ikada sanjao bio je život bez previše turbulencija i nepotrebnih rizika te ljupka supruga i sigurna obitelj. No ovaj analitičar rizika za osiguravajuće kuće nije ni slutio kako je takav život čista iluzija sve dok ga na medenom mjesecu Lisa (Debra Messing), ljubav njegova života, nije ostavila zbog instruktora ronjenja.

Obiteljski kaos, Nova TV u 23:15 sati
Poslije katastrofalnog prvog spoja samohrani roditelji Lauren (Drew Barrymore) i Jim (Adam Sandler) složit će se samo oko jedne stvari: nikad se više ne žele vidjeti. No, kad se oboje slučajno prijave za zabavni obiteljski odmor s djecom, naći će se prisiljeni na tjedan dana dijeliti apartman u luksuznom afričkom safari odmaralištu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti