Hulu otkazao svoju seriju "High Fidelity" sa Zoë Kravitz

petak, 07. kolovoza 2020.

Unatoč odličnim kritikama i dobrim ocjenama serija neće doživjeti drugu sezonu

Foto: YouTube

Romantična dramska serija High Fidelity čija je glavna zvijezda Zoë Kravitz nažalost neće doživjeti više od jedne sezone.

Serija je bila nova verzija poznatog istoimenog filma Hi-Fi iz 2000. godine (snimljenog prema bestseleru Nicka Hornbyja iz 1995.) u kojem je glavnu ulogu vlasnika polu-propale prodavaonice ploča imao John Cusack kao Rob, čiju je ulogu preuzela Kravitz i to kao Robyn 'Rob' Brooks. Zanimljivost je što je Kravitzina majka Lisa Bonet glumila u originalnom filmu uz Cusacka, i to njegovu bivšu djevojku Marie DeSalle.

Podsjetimo, serija High Fidelity bila je naručena prije više od dvije godine i zamišljena kao serija za Disney+, no u travnju 2019. godine premještena je na servis Hulu ponajviše zbog ozbiljnih tema koje su bile prikladnije za njih, nego za obiteljski orijentirani Disney+. Streaming servis Hulu odlučio se na ukidanje serije iako je ona imala i više nego odlične kritike, a Kravitz se nakon odluke oglasila na svom Instagramu i oprostila s ekipom uz riječi prekidi su užas.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i wanna give a shout out to my #highfidelity family. thank you for all the love and heart you put into this show. i'm in awe of all of you. and thank you to everyone who watched, loved and supported us. ✌🏽 #breakupssuck

Objavu dijeli Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

U ostalim ulogama u seriji bili su Jake Lacy, Da’Vine Joy Randolph i David H. Holmes, a seriju potpisuju Veronica West i Sarah Kucserka.

Kravitz je još u lipnju ove godine za Variety otkrila kako bi voljela snimiti drugu sezonu serije jer je mnogo toga ostalo nedorečeno, te da likovi i priče imaju još puno toga za ponuditi. "Mislim da serija ima puno potencijala. Mislim da svi likovi još imaju mjesta za rast i razvoj, ali i da se uvale u razne nevolje. Ima još puno mjesta koje možemo posjetiti i rado bih imala priliku za to", rekla je tada dok se još nije znala službena odluka o otkazivanju.

Obožavatelji serije jako su razočarani ovom odlukom, ali ostaje nada da bi neka druga mreža mogla preuzeti seriju. Ako volite Zoe Kravitz, nju ćemo moći gledati kao Catwoman u novoj filmu The Batman s Robertom Pattinsonom.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti