Nova serija "Timeless" na Doma TV-u

srijeda, 05. kolovoza 2020.

Goran Višnjić kao putnik kroz vrijeme s važnom misijom u seriji "Timeless'"

Doma TV od petka, 7. kolovoza donosi uzbudljivu dramsku seriju Timeless koja prati skupinu neočekivanih junaka gurnutih u pustolovinu života.

U potjeri za tajanstvenom skupinom zločinaca kroz vrijeme i nailazeći na neke od ključnih povijesnih trenutaka, ova skupina pokušava osujetiti mračnu zavjeru koja predstavlja prijetnju cijelom čovječanstvu.

Od Erica Kripkea (Revolucija, Lovci na natprirodno), Shawna Ryana (Na rubu zakona) i producenata serije Crna lista, dolazi nam ova uzbudljiva akcijska serija u kojoj tajanstveni zločinac Flynn (Goran Višnjić) ukrade tajni vremenski stroj s namjerom da uništi Ameriku kakvu danas poznajemo mijenjajući prošlost.

Jedine nade polažemo u neočekivani tim kojeg čine profesorica povijest Lucy (Abigail Spencer), vojnik Wyatt (Matt Lanter) i znanstvenik Rufus (Malcolm Barrett), a imaju zadaću pomoću prototipa vremenskog stroja otputovati u prošlost u vrijeme kritičnih događaja.

I dok se trude ne utjecati na prošlost, moraju i ostati korak ispred ovog opasnog bjegunca. No može li ovaj odabrani tim razotkriti tajnu koja se krije iza svega i spriječiti uništenje prije nego što bude prekasno?

Napete zaplete serije Timeless ne propustite pratiti od 7. kolovoza na Doma TV-u!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti