TV Preporuke dana – Subota 1.8.

subota, 01. kolovoza 2020.

Subotnja večer već tradicionalno donosi hrpu odličnih hit filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1.8.

SERIJE / EMISIJE

A-strana, HTV 1 u 20:05 sati
Treća sezona emisije počela je u čast Oliveru. Svatko od nas mogao bi ispričati svoju priču s Oliverom, punu smijeha, suza, ljubavi. U ovoj emisiji svoju priču o njemu ispričali su njegovi glazbeni prijatelji prisjetivši se zajedničkih trenutaka, suradnji, veselja i lakoće koje je prenio u glazbu.

Dobra bitka, HTV 2 u 22:50 sati
Reddick, Boseman i Lockhart zastupaju policajca Afroamerikanca na tajnom zadatku Rashida Clarksona kojeg je drugi čikaški policajac nastrijelio na dužnosti zbog čega je ostao invalid. Protivnik im je legendarni Solomon Waltzer zbog čije taktike tvrtka sumnja u zakonitost njegovih dokaza. Diane se nađe na prekretnici u odnosu s Kurtom i Tully.

FILMOVI

Potraga za Nemom, RTL u 20 sati
Komičan i zanimljiv put dviju riba - preopreznog Marlina i njegovog znatiželjnog sina Nema, od kojeg se odvojio kod Velikog koraljnog grebena. U društvu Dory, druželjubive ali zaboravne ribe, Marlin kreće na opasan put te postaje junak koji spašava svoga sina.

Računovođa, Nova TV u 20:20 sati
Wolff je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapeo je za oko Ministarstvu financija kojeg predvodi Ray King. Istovremeno, Wolff počne raditi za moćnu kompaniju unutar koje je Dana Cummings otkrila financijsku malverzaciju koja uključuje milijune dolara.

Zavjet šutnje, Doma TV u 21:40 sati
Za studente Spenser akademije, sinovi Ipswich su najzločestiji dečki u kampusu. No to nije jedina ova poveznica koja ujedinjuje ova četiri momaka. Oni zajedno dijele tajnu, jer su oni potomci 300 godina starog društva vještica iz 17. stoljeća. Nova kušnja za ova četiri studenta dolazi kada se iznenada pojavi peti potomak koji zaprijeti kako će ubiti njihove voljene. Sada se oni moraju suočiti licem u lice s neprijateljem kako bi spriječili da im ne oduzme moći te da ne prekine njihov dugo čuvani zavjet.

U dobru i zlu, RTL u 21:55 sati
Pat Solatano je izgubio sve , kuću, suprugu i posao. Završio je u psihijatrijskoj klinici i osam mjeseci kasnije vratio se živjeti s roditeljima, ali nezadovoljan time odluči učiniti sve kako bi vratio svoj stvari život. Upoznaje misterioznu djevojku Tiffany , koja i sama ima mnogo problema i stvari se još više zakompliciraju. Ona mu odluči pomoći da vrati svoj stari život ako on zauzvrat pomogne njoj.

Seks i grad 2, HTV 1 u 22:40 sati
U dvije godine mnogo toga se promijenilo, a za neke od njih dogodile su se stvari za koje nikad nisu očekivale da će biti moguće. Prijateljstvo Zabava Moda Faca! Sve to i još više nas očekuje u novom nastavku Seksa i grada kojeg je režirao kreator istoimene megapopularne televizijske serije Michael Patrick King.

Crni dan u Parizu, Nova TV u 22:45 sati
Michael Mason je lopov koji se nađe na listi CIA-e kad ukrade torbu koja sadrži više od novčanika. Sean Briar, agent na slučaju, ubrzo shvati da je Michael samo pijun u mnogo većoj igri i ujedno važna karika u rješavanju urote velikih razmjera. Njegov do tada najbolji plijen postaje temelj policijske istrage, a Sean, protivno naredbi, regrutira Michaela, te obojica, tokom 24- satne potjere postaju mete izvora korupcije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti