Treća sezone serije "Quantico"

nedjelja, 02. kolovoza 2020.

Predani vojnici u borbi protiv neprijatelja misterioznog identiteta

Doma TV od nedjelje, 2. kolovoza donosi treću sezonu nagrađivane serije Quantico koja napetim tempom nastavlja uzbudljivu radnju 2. sezone. Tri godine nakon posljednjeg susreta, ekipa vojnika ujedinit će se zbog slučaja koji je mnogo veći od njih samih. Glavni im je neprijatelj osoba misterioznog identiteta, a dok ni sami nisu svjesni protiv koga se bore, jedno je sigurno – moraju raditi zajedno kako bi osigurali uspjeh svoje misije. 

Serija Quantico donosi uzbudljive događaje iz života mladih novaka koji prolaze rigorozne treninge u istoimenoj vojnoj bazi. Svaki novak ima svoj razlog zašto se pridružio vojnoj bazi, a dok se oni bore i riskiraju vlastite živote za svoju zemlju, njihova se prošlost, sadašnjost i budućnost isprepleću u uzbudljivoj radnji.

Novakinja Alex Parish, koja je prethodno bila glavni osumnjičenik za teroristički napad, sadašnji anoniman i miran život u Italiji prisiljena je zamijeniti povratkom u SAD nakon što doznaje važne informacije o zloglasnoj krijumčarki poznatoj pod imenom Udovica. Važan slučaj zahtjeva potpunu angažiranost, stoga tim zajedničkim snagama pristaje raditi kao tajna skupina.

U trećoj sezoni Alex napušta miran i idiličan život u Italiji kada je Ryan nagovori da mu pomogne spasiti Shelby od međunarodne krijumčarke oružjem. Da bi pronašao izvor smrtonosnog soja tuberkuloze koji prijeti Amerikancima, Ryan se mora infiltrirati u organizaciju bijelih supremacista, a timu je dodijeljen novi slučaj zaštite bivšeg agenta CIA-e kako bi uhvatili vođu kartela, a radi se o zadatku koji živote svih dovodi u opasnost.

Treću sezonu serije Quantico pratite od nedjelje, 2. kolovoza u 23:40h na Doma TV.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti