Nova serija Ryana Murphyja "Ratched" dobila datum premijere i prve fotke

četvrtak, 30. srpnja 2020.

Riječ je o Netflixovoj seriji koja služi kao prequel filma "Let iznad kukavičjeg gnijezda", a glavnu ulogu ima Sarah Paulson

Foto: Netflix

Netflix nas je razveselio datumom premijere za svoju seriju Ratched te prvim službenim fotografijama!

Riječ je prequel seriji kultnog filma Let iznad kukavičjeg gnijezda, a govori o podrijetlu opake bolničarke Ratched, po kojoj serija nosi naslov. U glavnoj ulozi je Sarah Paulson kao Mildred Ratched, a kako izgleda u toj ulozi možete pogledati na službenim Netflixovim fotografijama.

Ova napeta dramska serija smještena je u 1947. godinu kad sestra Mildred Ratched stiže u Sjevernu Kaliforniju gdje traži posao u tamošnjoj vodećoj psihijatrijskoj bolnici, u kojoj su počeli novi i uznemirujući eksperimenti na ljudskom mozgu. Mildred se predstavlja kao idealna medicinska sestra, ali u njoj se krije jedna neugodna tajna koja će uskoro izići na vidjelo i otkriti istinu kako se prava čudovišta ne rađaju, već stvaraju.

U ostalim ulogama su također poznata glumačka imena kao što su Cynthia Nixon, Judy Davis, Sharon Stone, Jon Jon Briones, Finn Wittrock, Charlie Carver, Alice Englert, Amanda Plummer, Corey Stoll, Sophie Okonedo i Vincent D'Onofrio. Michael Douglas i Murphy izvršni su producenti projekta, a scenarij je napisao Evan Romansky. Netflix je odmah naručio dvije sezone koje će ukupno imati 18 epizoda, i to 8 epizoda u prvoj sezoni i 10 u drugoj.

Ratched na Netflix dolazi 19. rujna, a sad nakon službenih fotografija čekamo i prvi trailer.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti