Marvel odgodio premijeru serije "The Falcon and The Winter Soldier"

ponedjeljak, 20. srpnja 2020.

Prva MCU serija koja se trebala naći na streamingu Disney+ bila je planirana za kolovoz

Foto: Marvel

Prva MCU serija koja se trebala naći na streaming servisu Disney+ ipak će doći kasnije od očekivanog.

Premijera serije The Falcon and The Winter Soldier trebala je biti tijekom kolovoza, no zbog pandemije koronavirusa i zaustavljene produkcije to nažalost neće biti moguće. Iako iz Disneya nikad nisu službeno objavili odgodu, najavljivana premijera jednostavno je maknuta s rasporeda za kolovoz na navedenom streamingu. TheWrap navodi kako im je izvor od povjerenja otkrio da nisu imali drugog izbora jer je snimanje bilo stopirano još u ožujku kad se snimalo u Pragu.

Sebastian Stan, koji u filmovima i u seriji glumi Buckyja Barnesa, još je u travnju otkrio kako im je falilo 2 do 3 tjedna snimanja da ga u potpunosti završe, a onda se dogodilo zatvaranje zbog pandemije koronavirusa. Serija bi po novom navodno trebala izići tijekom jeseni, dok drugu seriju WandaVision i dalje očekujemo tijekom prosinca ove godine. Loki i Hawkeye trebali bi biti dostupni negdje u 2021. godini, nakon čega su u planu Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk – ali naravno, sve ovisi o tijeku pandemije.

Osim što su sad odgođene serije, Marvel je morao prilagoditi i cijelu svoju Fazu 4: Black Widow već je pomaknuta sa svibnja na studeni (s mogućnošću dodatne odgode) što će nepovratno utjecati na premijere ostalih filmova kao što su Doctor Strange and the Multiverse of Madness i The Eternals.

Falcon and Winter Soldier prati događaje nakon Završnice kad se udružuju Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) i Bucky Barnes/Winter Soldier u novim avanturama. U ostalim ulogama ponovno gledamo Emily Van Camp kao Sharon Carter i Daniela Bruhla kao Barona Zema, dok je među novim likovima John Walker kojeg glumi Wyatt Russell.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti