Jason Sudeikis je trener američkog nogometa koji stiže u Englesku u seriji "Ted Lasso"

srijeda, 15. srpnja 2020.

Apple TV+ objavio je trailer za humorističnu seriju koja će biti dostupna za mjesec dana

Foto: YouTube

Apple TV+ predstavio nam je prvi trailer za svoju novu humorističnu seriju Ted Lasso u kojoj je glavna zvijezda Jason Sudeikis kao srednjoškolski nogometni trener koji je angažiran da trenira profesionalnu ekipu iako nema konkretnog iskustva s tim sportom!

To je ukratko sadržaj nove serije, a glavna caka jest što je Ted Lasso trener američkog nogometa iz Kansasa čiji je novi posao u profesionalnoj nogometnoj ekipi u Engleskoj – oboje su nogomet, ali dva vrlo različita sporta čega Ted u početku nije svjestan! Tedu ne pomaže ni mlaka dobrodošlica u Engleskoj, niti neprestano ruganje i ponavljanje koliko je njegov izbor za trenera velika pogreška, ali on neće odustati. Iako nikada nije igrao ovakav nogomet, on će dati sve od sebe.

Autori serije su Sudeikis, Bill Lawrence, Joe Kelly i Brendan Hunt, od kojih su prva dvojica napisala scenarij za prve epizode koje ćemo gledati za mjesec dana. Uz Sudeikisa glume Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster i Nick Mohammed.

Ted Lasso na Apple TV+ stiže 14. kolovoza kad će biti dostupne prve tri epizode, a nakon toga slijedi po jedna epizoda svaki petak.

Emily in Paris na Netflix stiže tijekom jeseni s tim da točan datum još nije poznat i još uvijek čekamo prvi trailer.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti