PROPOVJEDNIK se vraća na male ekrane eksplozivnom 2. sezonom!

ponedjeljak, 13. srpnja 2020.

Druga sezona počinje 13.7. u 21h na CineStar TV Premiere 1 kanalu, a prikazivat će se po jedna epizoda od ponedjeljka do četvrtka


Popularni Propovjednik vraća se s drugom sezonom 13. 7. u 21 h na CineStar TV Premiere 1 kanalu, a prvu sezonu možete ponovno uhvatiti na CineStar TV 1 kanalu u ponoćnim terminima.

Prema omiljenom, istoimenom strip serijalu, Propovjednik je apsolutno uvrnuto putovanje prepuno akcijskog uzbuđenja. Kad Jesse Custer, propovjednik kriminalne prošlosti iz maloga grada, shvati da u raju nema Boga, kreće ga pronaći. Uz njega na putovanje krene Tulip, Jesseina nestalna prava ljubav, i Cassidy, 119 g. star irski vampir koji je Jessejev najbolji prijatelj. Ekipa završi u New Orleansu gdje moraju izbjeći mjesnim gangsterima, opasnim tajnim agentima u bijelim odijelima i Svecu ubojica, nezaustavljivom, ubitačnom kauboju iz pakla.

GDJE SMO STALI POSLJEDNJI PUT?

Nema žešćeg početka od onoga što je 'Propovjednik' ostavio na kraju prve sezone. Iako su prvih 10 epizoda imale poznati ritam vatrenog krštenja izvorne priče, bio je to metanski induciran oproštaj koji je učinkovito očistio scenu od svih, i pregršt glavnih likova.

I time je 'Propovjednik' ostao u neizvjesnoj situaciji, ondje gdje naslovni lik ima najmoćnije oružje na bilo kojoj razini postojanja i predvodi neobičnu grupu ljudi na putovanje/lov na Boga. Jesse, Tulip i Cassidy, šarolika ekipa bivših ljubavnika i bivših ljudi, umakli su tom zlokobnom udaru uz zajednički cilj: naći Boga koji je nestao nešto prije negoli je Jesse došao u posjed Genesisa, nadnaravne moći kojom može primorati ljude koji mu se nađu na putu da se podvrgnu njegovoj volji. Jer kad nađu Boga, moraju ga nešto pitati.

Zbog prebrze vožnje uhvaćeni su na zapadnoteksaškom autoputu, i žele pobjeći policiji, no uhvate ih u blokadi ceste i to primora Jesseja da uporabi svoje Genesis moći na njima. No, baš kad je Jesse zadobio murjake pod svoje, morali su se dati u bijeg, jer je na njih snajperom zapucao njihov progonitelj, Svetac ubojica.

ŽELITE LI PROPUSTITI OVU PRIČU?

Dominic Cooper je poslušan kao i Jesse, i tihom nepopustljivošću upravlja, blago rečeno, promjenu Božjega čovjeka. No 'Propovjednik' još nije posve otpustio Tulipin potencijal, i Ruth Negga nastavlja se isticati, letjeli metci ili ne. Tulip nije u potpunosti umakla posljedicama prošlosezonskih otkrivenjima, no kako serija polako skreće s Jesseove potrage, bilo koji dodatni sloj Tulipina lika dobro je došla prilika za Neggu da pokaže zašto je ona jedna od najsvestranijih TV glumica.

I dok vampir Cassidy prolazi tjelesne muke, teško je zamisliti glumca na TV-u koji se pritom toliko zabavlja u ulozi od Josepha Gilguna. Nakon uporne 'Lebowski' kritike iz prošle sezone, Gilgun nastavlja kopati po Cassidyjevim složenim reakcijama na ljudsku prirodu uz sjajne rezultate.

Ukupno 13 epizoda druge sezone će vas iznenaditi, otkriti nešto novo o vašim omiljenim likovima ili naprosto vas natjerati na analiziranje moralnih pitanja.

Druga sezona Preachera počinje 13.7. u 21 h na CineStar TV Premiere 1 kanalu, a prikazivat će se po jedna epizoda dnevno od ponedjeljka do četvrtka.

Više o emitiranju saznajte na stranici rasporeda CineStar TV Channels.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti