"The Crown" se ipak nastavlja!

petak, 10. srpnja 2020.

Nakon što je odlučeno kako će peta sezona definitivno biti posljednja, Netflix je ipak promijenio mišljenje

Nekoliko mjeseci nakon što je Netflix objavio kako će peta sezona serije The Crown ujedno biti i posljednja došlo je do promjene. Netflix je promijenio mišljenje i odlučio ipak odobriti snimanje i šeste sezone!

Tvorac serije i izvršni producent Peter Morgan objasnio je kako je promjena o završetku serije došla nakon što su shvatili koliko im je još toga ostalo za ispričati:

"Kada smo počeli raspravljati o pričama za petu sezonu ubrzo smo shvatili da ako to želimo napraviti kako treba, sa svim detaljima i kompleksnostima priče koju donosimo, onda se moramo vratiti originalnom planu i napraviti šest sezona."

Originalna ideja od početka je bila priču o životu kraljice Elizabete i ljudi oko nje ispričati kroz šest sezona, ali su odlučili kako bi trebali skratiti za sezonu. Sad im je jasno da je to ipak bila loša odluka pa se vraćaju originalnom planu o šest sezona.

Kroz prve dvije sezone mladu je kraljicu utjelovila Claire Foy, a od nje je ulogu preuzela Olivia Colman kao kraljica u srednjim godinama. Za posljednje dvije sezone ulogu će u svoje ruke primiti Imelda Staunton.

Četvrta sezona završila je s produkcijom netom prije zatvaranja radi koronavirusa tako da će na Netflix stići kasnije ove godine, a za sada nije poznato kada će peta sezona krenuti s produkcijom.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti