Stigao teaser za "Halloween Kills" uz vijest da je premijera pomaknuta na 2021.

petak, 10. srpnja 2020.

Zbog pandemije koronavirusa i zatvorenih kino dvorana na nastavak kultnog horora još ćemo se načekati

Foto: YouTube

Nakon što je stigla vijest o odgodi premijere horora Halloween Kills, studio Universal barem je malo razveselio obožavatelje ove kultne franšize i to objavom teaser trailera.

2018. godine smo u rebootu kultnog klasika Halloween ponovno vidjeli Jamie Lee Curtis kao Laurie koja je sa svojom kćeri Karen i unukom Allyson odlučila dokrajčiti serijskog ubojicu Michaela Myersa jednom zauvijek. Ove nam je godine u listopadu trebao stići nastavak koji je odgođen zbog koronavirusa i činjenice da su kino dvorane zatvorene, a većina produkcije stopirana, i trebao nam je donijeti borbu cijele ekipe protiv nepobjedivog Myersa.

"Radnja filma smještena je u istu večer i nastavlja se tamo gdje je stao prošli film. Događaji iz najnovijeg nastavka okupit će mnogo likova koje smo upoznali 1978. godine, a u prošlom filmu ih nismo vidjeli. Sad će se konačno okupiti kako bi jednom zauvijek zaustavili ludilo", rekao je o radnji Halloween Kills jedan od dvojice scenarista Danny McBride.

Iako smo prije dvije godine vidjeli da je Myers zaustavljen, u maniri klasičnih hororaca čini se da to možda i nije bila istina. Nastavak donosi borbu cijele skupine kako bi mu se zajednica u cijelini osvetila, navodi redatelj filma David Gordon Green, ujedno i scenarist.

Podsjetimo, u paralelnoj pripremi su dva nastavka koja smo trebali gledati ove i sljedeće godine, no Halloween Kills prema trenutnom planu gledat ćemo tek od 15. listopada 2021. godine, a njegov nastavak Halloween Ends godinu kasnije (14. listopada 2022.). U glavnim ulogama su Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, Anthony Michael Hall i Judy Greer.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti