Jude Law kao Kapetan Kuka u novoj verziji "Petra Pana"

četvrtak, 09. srpnja 2020.

Disney priprema novu igranu verziju svog omiljenog animiranog klasika

Foto: YouTube

Postoji velika šansa da Jude Law stigne u Nigdjezemsku!

Law je u završnim pregovorima kako bi zaigrao poznatog Disneyevog negativca, Kapetana Kuku, u novoj igranoj verziji Petra Pana nazvanoj Peter Pan & Wendy. Navedeni film režirat će David Lowery koji je napisao scenarij s Tobyjem Halbrooksom, a producirat će ga Jim Whitaker.

Disneyev animirani klasik Petar Pan iz 1953. godine do današnjeg dana ostao je najuspješnija ekranizacija istoimenog romana Jamesa Matthewa Barrieja, svevremenskoj priči o dječaku koji nije htio odrasti i djeci koja se s njim nalaze u bajkovitom svijetu Nigdjezemskoj. Kroz godine smo imali prilike gledati razne igrane verzije kao što je Spielbergov Kuka s Robinom Williamsom i Dustinom Hoffmanom, no niti jedna verzija nije bila ni približno uspješna kao animirani klasik.

Ukoliko će Law zaigrati Kuku naslijedit će Hoffmana, Jasona Isaacsa i Garretta Hedlunda koji su se u toj ulozi našli prije njega. Variety navodi kako je film Peter Pan & Wendy svakako planiran za veliki ekran, a ne za direktan streaming na platformi Disney+. Budući da su Disneyu igrane adaptacije klasičnih animiranih filmova donijele veliku zaradu (Aladdin, Kralj lavova) sigurno je kako im se isplati raditi film prvo za kino doživljaj.

Lawa smo nedavno mogli gledati u hvaljenoj HBO seriji Novi Papa te u filmu Rhythm Section, a reprizirat će svoju ulogu Dumbledorea u novom nastavku Čudesnih zvijeri, a navodno se priprema i Sherlock Holmes 3 u kojoj će ponovno glumiti Watsona.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti