Serija "Dead to Me" dobila treću sezonu

srijeda, 08. srpnja 2020.

Omiljena Netflixova crna komedija uveseljavat će nas s još jednom sezonom koja će biti posljednja

Foto: YouTube

Dva mjeseca nakon premijere druge sezone serije Dead to Me stigla je vijest kako ćemo dobiti još jednu sezonu!

Streaming gigant Netflix objavio je kako su odlučili toj popularnoj seriji dati i treću sezonu koja će ujedno biti i posljednja, te da su s autoricom serije Liz Feldman sklopili višegodišnji ugovor za nove originalne serije i druge projekte.

"Od početka do kraja ovo je točno onakva serija kakvu sam htjela napraviti. I to je nevjerojatan dar. Priča o tuzi i gubitku razvila me kao umjetnicu i izliječila me kao osobu. Zauvijek ću biti zahvalna svojim partnericama u zločinu, Christini i Lindi, ali i cijelom briljantnom ostatku glumačke i ostale ekipe. Posebno sam zahvalna Netflixu na podršci koju mi daju za seriju od prvog dana i oduševljena sam što nastavljamo suradnju", rekla je Feldman.

Glavne zvijezde serije su Christina Applegate, Linda Cardellini i James Marsden, a radnja prati udovicu Jen (Applegate), odlučnu u namjeri da riješi neobično ubojstvo svog supruga. Jen u grupi za podršku upoznaje Judy (Cardellini), koja se tamo nalazi zbog svog tragičnog gubitka. Ove dvije naizgled totalne suprotnosti ubrzo se sprijatelje i tu kreće cijeli niz neobičnih situacija.

Seriju Dead to Me odlično su prihvatili i kritika i publika, a Applegate je za prvu sezonu bila nominirana za nagrade Emmy i Zlatni globus.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >