Seth Rogen u dvostrukoj ulozi u prvom traileru filma "An American Pickle"

ponedjeljak, 06. srpnja 2020.

Rogen se u filmu nalazi u ulozi miroljubivog programera Bena i njegovog borbenog pradjeda Herschela

HBO Max je ovog vikenda objavio trailer za svoju nadolazeću komediju An American Pickle u kojem se u dvije glavne uloge nalazi Seth Rogen!

Zvijezda filmova Pineapple express i Susjedi iz pakla u najnovijem filmu ima dvostruki zadatak: nalazi se u ulozi čovjeka iz 1920ih koji igrom slučaja svoj život nastavi sto godina kasnije, te u ulozi njegovog praunuka.

Herschel Greenbaum je radnik koji imigrira u Ameriku 1920. kako bi zaradio i stvorio bolji život za sebe i svoju obitelj. Jedan dan mu se dogodi neočekivana nezgoda u tvornici u kojoj je zaposlen: upada u otopinu za kiseljenje krastavaca. Neočekivano ostaje zakiseljen narednih sto godina te se u savršeno istom stanju odjednom vraća u svijet, u suvremenom Brooklynu.

Herschel otkriva kako nije ostario niti jednog dana te kreće u potragu za svojom obitelji. Jedini koga nalazi jest svoj praunuk Ben, miroljubivi računalni programer kojeg Herschel ni približno ne može razumjeti.

Brandon Trost, s kojim je Rogen često surađivao, preuzeo je redateljsku palicu filma, a snimljen je prema scenariju koji potpisuje Simon Rich, a koji je adaptacija njegovog serijala novela Sell Out iz 2013. godine.

Film je radio Sony s namjerom da izađe u kinima, ali s obzirom na pandemiju, studio je iznova radio sve planove te je film prodan streaming servisu HBO Max, na kojem bi se trebao naći 6. kolovoza.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti