Brad Pitt u akcijskom trileru "Bullet Train"

utorak, 07. srpnja 2020.

Režiju potpisuje redatlej "Johna Wicka" David Leitch, a temelji se na japanskom romanu "Magic Beetle"

Čini se da je Brad Pitt napokon pronašao svoj prvi projekt nakon osvojenog Oskara ove godine. Pitt će se naći u trileru Bullet Train, koji radi redatelj Johna Wicka David Leitch.

Film se temelji na japanskom romanu pod nazivom Maria Beetle, a autor je Kotaro Isaka. Scenarij bi trebao napraviti Zak Olkewicz, uz pomoć Leitcha.

Radnja knjige smještena je u vlak iz Tokija do Morioke, u kojem se nalazi pet plaćenih ubojica. U kojem će smjeru ta priča ići za sada nije poznato jer je scenarij tek u pripremi, a ne zna se koliko će vjerno slijediti originalni materijal.

Otkako je osvojio Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu Bilo jednom... u Hollywoodu Pitt je u potrazi za novim projektom. Sljedeći angažman trebao je biti u filmu Babylon Damiena Chazellea, ali je Paramount produkciju prebacio tek na 2021. radi pandemije tako Pitt sada ima dovoljno vremena snimiti još jedan film, a to će očito biti Bullet Train.

Još nije poznato tko će glumiti ostale plaćene ubojice, kada bi film trebao krenuti s produkcijom niti kada bismo ga mogli očekivati u kinima.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti