TV Preporuke dana – Nedjelja 5.7.

nedjelja, 05. srpnja 2020.

Večeras u udarnom terminu možete pratiti informativne emisije o izborima ili neki od filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5.7.

SERIJE / EMISIJE

Izbori 2020. na RTL-u, RTL od 19:30 sati

Izbori 2020. na HRT-u, HTV 1 od 19:45 sati

Izbori 2020. na Novoj TV, Nova TV od 20:20 sati

Katarina Velika, HTV 2 u 22:15 sati
Nastavak priče o velikoj carici Katarini. Katarina Aleksejevna vlada Rusijom već šestu godinu. Na sve načine nastoji izbjeći rat i istodobno se suprotstavlja urotama na dvoru. Osim toga, vladarici ni na ljubavnom planu ne ide sve glatko. Za njezinu naklonost bore se dvojica muškaraca: Grigorij Orlov, otac njezina izvanbračnog sina, i Grigorij Potemkin, mladi perspektivni časnik. Unatoč svim teškoćama, Katarina ostaje suzdržana, razborita i pravedna, jer o njoj ovisi budućnost države.

FILMOVI

Batman: Početak, Doma TV u 19:55 sati
Film je 2006.godine nominiran za nagradu People Choice, a u tri kategorije nominiran je i za nagradu Golden Reel. Christian Bale je dobio nagradu MTV za ulogu super junaka, a Cillian Murphy nominiran je za istu nagradu u kategoriji najboljeg zlikovca. Za najbolje vizualne efekte film je nominiran za nagradu BAFTA, a film je osvojio i tri nagrade Saturn 2006.godine. Za najbolji uspjeh u kinematografiji nominaciju za Oscar dobio je Wally Pfister.

Detektiv za prljave poslove, RTL 2 u 20:15 sati
Osmišljen na temelju klasičnih motiva policijskog trilera ovo je film koji svoje polazište uobličuje u urnebesnu komediju, čineći tako prilično originalan i zanimljiv spoj, u kojem ćete jednako uživati ako ste željni smijeha i napete akcije. Redatelj, scenarist i glavni glumac filma je Keenen Ivory Wayans, jedan od najpoznatijih afroameričkih komičara, kojemu trostruka uloga, izgleda, ne predstavlja nikakav napor...

Kartel, Doma TV u 22:20 sati
Premda budno čuvana i opasana visokim zidom, zapadna američko-meksička granica najaktivnije je mjesto šverca droge u SAD. Trenutačno vodeći narkomafijaš Memo Lucero nalazi se pred uhićenjem. Kada do njega doista i dođe, zasluge za to pripadnu policijskom agentu Seanu Vetteru i njegovom partneru Demetriusu Hicksu. Pomislivši da se napokon riješila glavnog organizatora preprodaje narkotika, policija ne sluti da je tržište drogom preuzeo još opasniji kriminalac.

Ted, RTL u 23:10 sati
Usamljeni dječak John Bennett za jedan Božić poželio je velikog plišanog medvjeda Teda. Odjednom, Ted je tajanstveno oživio i postao Johnov najbolji prijatelj. Nakon prvotnog šoka i dječakovi roditelji naviknuli su se da je plišanac poput živog bića. No nisu samo oni bili iznenađeni, čitav svijet je uskoro upoznao Teda, koji je postao velika zvijezda. Danas je John odrastao muškarac, pomalo nezreo, koji zajedno s Tedom uživa u raskalašenom životu, mada je u vezi s kolegicom s posla Lori Collins. Svakog muškarca dočeka odrastanje i trenutak kada mora birati: djevojka iz snova ili nenadmašivo zabavni plišani medvjed?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti