TV Preporuke dana – Subota 4.7.

subota, 04. srpnja 2020.

Subotnja večer već tradicionalno donosi hrpu odličnih hit filmova, bilo klasika ili novijih naslova!

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4.7.

SERIJE / EMISIJE

Dobra bitka, HTV 2 u 23:10 sati
Nakon što im je tehnološki tajkun Neil Gross postao klijent, ured mora smisliti kako će suzbiti govor mržnje na platformi njegove društvene mreže. Maia sve više sumnja u oca nakon što joj Jax svojim posjetom priredi neugodno iznenađenje. Luccina i Colinova ljubavna veza se zahuktava.

FILMOVI

Kum 2, Doma TV u 19:55 sati
Drugi dio najslavnije mafijaške sage svih vremena paralelno pripovijeda dvije radnje, u dva različita prostorno-vremenska sklopa. Jedna se odvija 1958. godine, kada Don Michael Corleone nastavlja voditi obiteljsko carstvo, koje želi proširiti kako na nova polja ljudskog djelovanja, tako i na druge lokacije, uključujući Las Vegas, Hollywood i Kubu. Uz razne poslovno-političke probleme, Michael mora rješavati i situaciju unutar obitelji, pogotovo kod svoje sestre Connie. Kada postane metom pokušaja ubojstva, koji ipak preživi, Michael shvaća kako ne smije vjerovati apsolutno nikome.

Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza, RTL u 20 sati
U novoj pustolovini koja se odvija u fantastičnoj zemlji Narniji Lucy i Edmund Pevensie te njhov rođak Eustace Scrubb, bivaju uvučeni u sliku, u narnijski brod koji plovi prema rubu svijeta.

Ulovi Smarta, HTV 2 u 20:05 sati
Sjedište američke špijunske organizacije, CONTROL, napadnuto je i počinitelji su se domogli identiteta svih tajnih agenata. Šefu agencije ostaje samo jedna opcija, unaprijediti mladog i smotanog analitičara, Maxwella Smarta, u agenta. Njegov novi identitet je Agent 86 i on će učiniti sve kako bi se zaustavio zlu organizaciju KAOS i njihove planove osvajanja svijeta.

Iza rešetaka, RTL 2 u 20:15 sati
Franku Leoneu bliži se dan izlaska iz zatvora koji je služio zbog lakšeg kaznenog djela. Baš prije prava puštanja na uvjetnu slobodu u zatvor dolazi upravitelj Drumgoole čiju je karijeru javno osramotio Leone, a sada se osobno došao uvjeriti da više nikada ne vidi danje svjetlo.

Blade Runner 2049, Nova TV u 22:10 sati
Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom, bivšim istrebljivačem koji je nestao prije tri desetljeća…

Ubojstvo po brojevima, HTV 1 u 22:45 sati
Cassie Mayweather je detektivka Odjela za ubojstva, profesionalka na tragu dvojici srednjoškolaca, Richardu Haywoodu i Justinu Pendletonu, koji su počinili naizgled savršeno ubojstvo, ne ostavivši nikakvih dokaza, a čini se ni motiva. No, iako su psihopat Justin i razmaženi Richard svoje ubojstvo nedužne djevojke pomno isplanirali, nisu računali na Cassienu predanost i njezinog novog partnera, neiskusnog Sama Kennedyja, koji svoj posao obavlja strogo prema pravilima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti