CineStar TV Premiere 1: Ukleta vožnja

nedjelja, 28. lipnja 2020.

Kako je stvorena kultna tvrtka DeLorean Motor Company, saznajte 28. lipnja u 20:15h na CineStar TV Premiere 1

 

DRIVEN, Velika Britanija, 2018., 109 min.
Režija: Nick Hamm
Uloge: Timothy Olyphant, Jason Sudeikis, Judy Greer, Corey Stoll, Lee Pace
Kategorija: Akcija, Triler

Nadahnut istinitim događajima, film Ukleta vožnja smješten je u Kaliforniju 80-ih i prati vrtoglavi uspon Johna DeLoreana i njegove kultne tvrtke DeLorean Motor Company, kroz njegovo prijateljstvo sa šarmantnim bivšim zatvorenikom koji je postao doušnik FBI-ja informant, Jimom Hoffmanom.

Godina je 1974. i Jim Hoffman (Jason Sudeikis) je prosječan obiteljski čovjek - otac dvoje djece, vrijedan pilot, nježan suprug svojoj Ellen (Judy Greer). Povremeno krijumčari drogu, a kada ga ulove kako na obiteljskom odmoru krijumčari kokain u SAD, ambiciozni agent FBI-ja, Benedict J. Tisa (Corey Stoll), vidi to kao priliku da donese pobjedu FBI-ju koristeći Jima kako bi uhvatio njegovog neuhvatljivog opskrbljivača.

Jim ima priliku za novi početak u bogatoj četvrti San Diega na državnoj plaći, no njegov novi posao doušnika ne ide u najboljem smjeru kada se sprijatelji sa svojim poznatim susjedom, inženjerom i dizajnerom automobila, Johnom DeLoreanom (Lee Pace).

Film snimljen prema istinitom događaju, za sve ljubitelje automobila - Ukleta vožnja - 28. lipnja u 20:15h na CineStar TV Premiere 1

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti