Kristen Stewart postaje princeza Diana

četvrtak, 18. lipnja 2020.

Redatelj Pablo Larraín u pripremi ima film o omiljenoj britanskoj princezi i njenoj odluci o napuštanju kraljevske obitelji

Foto: PR Photos

Kristen Stewart pred sobom ima veliku ulogu! U najnovijoj nezavisnoj drami redatelja Pabla Larraína, Stewart će utjeloviti omiljenu britansku princezu Dianu.

Scenarist Steven Knight napisao je scenarij, a radnja bi se trebala odvijati kroz period od tri dana u prosincu, ranih devedesetih, kada je Diana odlučila da brak između nje i princa Charlesa više ne funkcionira te je otputovala u Norfolk kako bi razmislila o cijeloj situaciji.

Produkcija filma trebala bi krenuti već početkom sljedeće godine, ali za sada nije poznato koji je očekivani datum izlaska.

Film koji nosi naziv Spencer navodno se ne bi trebao uopće doticati njene tragične smrti koja se dogodila nakon što je napustila kraljevsku obitelj, iako će svakako istražiti njene napete odnose s njenim mužem i njenu odanost sinovima, princu Williamu i princu Harryju.

Sam Larraín otkrio je svoja razmišljanja o nadolazećem filmu: "Obično u bajkama princ dođe, nađe princezu, ona postane njegova žena i na kraju kraljica. To je bajka. Kada netko odluči da ne želi biti kraljica i kaže 'Radije bih otišla i bila svoja', to je velik, velika odluka, naopaka bajka. Oduvijek sam time bio iznenađen i smatrao kako je to sigurno bila teška odluka. To je centralna nit ovog filma."

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti